Trabzon İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu görevine başladı - Karabük Haber Postası
trabzon il emniyet muduru ali logoglu gorevine basladi 9XzPH7Dn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu görevine başladı

Trabzon Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen merasimle Murat Esertürk misyonunu Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’na devretti.

Trabzon Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nde misyon değişimi yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü buyruğuna atanan Murat Esertürk, düzenlenen merasimle misyonunu yeni Vilayet Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’na devretti. Sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen dönem teslim merasiminde Ali Loğoğlu, merasim mangası tarafından karşılandı. Törende Emniyet Müdürlüğü binası önünde karşılayan Murat Esertürk, yeni misyonuna başlayan Ali Loğoğlu’na muvaffakiyet dileklerini iletti.

Esertürk, “Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Güç ve kuvvet versin. En hoş halde aldığın misyonu yerine getireceğine sonuna kadar eminim. İyi olsun” dedi.

Ali Loğoğlu ise “Emaneti benden sonra gelecek olana teslim edeceğimden hiç kuşkunuz olmasın. Allah razı olsun” tabirlerini kullandı. Şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ve çok sayıda polis memurunun katıldığı programda Loğoğlu, Esertürk’e çiçek takdim etti.

Görev mühletini tamamlayarak Trabzon’dan ayrılan Murat Esertürk, merasimde mesai arkadaşlarıyla tek tek vedalaştı. Ali Loğoğlu ise zaman teslimin akabinde misyonuna resmen başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda gecekondu yangini RfFCtPJn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da gecekondu yangını

Çorum’da bir gecekonduda odun sobasından çıktığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Kale Mahallesi Milönü 3. Çıkmaz Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan ve Ferdi B.’ye ait gecekonduda yangın çıktı. Evden yükselen yoğun dumanı fark eden mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Çorum Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı yangında gecekonduda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

İlk belirlemelere göre yangının odun sobasından kaynaklandığı değerlendirilirken, ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin