Reklam
Reklam

Tosya’da İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Kermes

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Haziran, 2014 07:30 tarihinde yayınlandı
0

KASTAMONU ’nun Tosya ilçesinde İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermes açıldı. Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen kermes açılışına Belediye Meclis üyeleri İsmail Ölmez ve Recep Menteş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sacittin Börekçi ve vatandaşlar katıldı. Kermesin bereketli ve bol kazançlı olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Meclis üyesi İsmail Ölmez kesti. Açılışın ardından kermesi gezen katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 5 Haziran 2014 Perşembe günü akşamına kadar açık kalacak olan kermeste yöresel yemekler, ev yapımı börek ve tatlılar, kuru gıdalar, el işlemeleri ve kitaplar satışa sunuluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin