Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Aralık, 2020 10:36 tarihinde yayınlandı
0

TOKİ 249 konutu kura ile satışa çıkardı

Karabük Belen Mahallesindeki TOKİ konutlarında 2+1 ve 3+1 249 konut kura ile satışa çıkarılacak.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Buluıt;  Belen mahallesindeki TOKİ’den 249 konutun kura ile satışa çıkarılacağını söyledi.

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut yaptığı  yazılı basın açıklamasında;

“Karabük Belen mahallesi TOKİ’de kalan son 249 konut kura ile verilecektir. 137 adet 2+1-112 adet 3+1 olan konutlardan almak isteyen vatandaşlarımız 8 Ocak–22 Ocak tarihleri arası Halk Bankasına müracaat edeceklerdir. 

2+1 için 1000 TL 3+1 için 2000 TL kuraya giriş bedeli yatırılacaktır. Müracaat Şartları: İl sınırları içinde 1 yıl ikamet etmesi ya da il nüfusuna kayıt olması. Tapuda üzerine ev olmaması. 
Daha evvel hak sahibi olanların teslimatı için çalışmalar devem etmektedir” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin