Reklam
Reklam
tokatta 936 adet sentetik uyusturucu hapla yakalanan 2 supheli tutuklandi EUaeXHNR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta 936 adet sentetik uyuşturucu hapla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Tokat’ta posi tarafından gözaltına alınan iki uyuşturucu satıcısı çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Tokat Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri uyuşturucu kullandığı düşünülen bir kişiyi takibe aldı. Şüphelinin kullandığı uyuşkturucu maddeleri temin ettiği kişilen tespit edildi. D.K., B.M., B.T. ve U.D. isimli şüphelilerin ev ve iş yerlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan aramada 936 adet sentetik ecza hap ele geçirilirken, 4 şüpheli ’uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Mahkemece şüphelilerden B.T. ve U.D. hakkında ev hapsi kararı verilirken, D.K. ve B.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
golcuk tabiat parki bayram sonrasi sessiz guzelligine burundu DidSizpN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin