Tokat’ta 4 dükkanı soyan hırsızlar kamerada: Yardım kumbarasını da çaldılar - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Şubat, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta 4 dükkanı soyan hırsızlar kamerada: Yardım kumbarasını da çaldılar

Gece saatlerinde Tokat Sanayi Sitesi’nde yaşanan olayda, dört dükkâna giren gözü dönmüş hırsızlar iş yerlerine büyük zarar verirken çaldıkları yardım kumbarası ile vicdanları sızlattı.

Tokat Sanayi Sitesi’nde saat 04:45’de yaşanan olayda, dört dükkâna sızan hırsızlar, iş yerlerine büyük zarar verdi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, bir kişi araçta beklerken diğer hırsızın dükkân kapısının camını ayağı ile kırarak içeri girdiği görüldü.
Kasadaki bozuk paraları almakla yetinmeyen hırsızlar, yürekleri sızlatan bir davranışa daha imza attı. SMA hastası bir çocuğun yardım kumbarasını çalarken görülen hırsız, yürekleri sızlattı. Kameraya yansıyan görüntülerde; dükkanın camını ayağı ile kırarak içeri giren hırsız masadaki gözleri karıştırıyor. Kasadaki bozuk paraları cebine dolduran vicdansız hırsız daha sonra SMA hastası çocuğun yardım kumbarasını da alarak içindeki paraları cebine dolduruyor. Hırsızın dükkan içerisindeki rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.
Yetkililer, hırsızın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay yerine intikal eden Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, hırsızlık yapılan dükkânlarda detaylı araştırma gerçekleştirdi. Olay sonrası Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı Asayiş Şube Müdürü Cevdet Altındaş da olayın gerçekleştiği iş yerlerine giderek inceleme yaptı. Ancak, hırsızın kimliği ve yerinin tespiti konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Hırsızlık olayı, iş yeri sahipleri ve bölge halkı arasında büyük endişe ve öfkeye sebep oldu. Toplumun her kesiminden gelen tepkiler, hırsızın bir an önce adalet önüne çıkarılmasını talep ediyor. Yaşanan bu üzücü olay, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için daha etkin tedbirler alınması konusunda vatandaşları uyardı.
(YK-GF-

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta bayram sabahi korkutan silah atma gelenegi Jf2Cmu2X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta bayram sabahı korkutan silah atma geleneği

Zonguldak’ta yıllardır süregelen ve her bayram sabahı korku dolu anların yaşanmasına neden olan silahla havaya ateş açma geleneği bu Ramazan Bayramı’nda da devam etti.

Bayram namazının kılınmasının ardından silah sesleri yükselmeye başladı. Evlerinin balkonlarına, çatılarına ve sokak aralarına çıkan bazı kişiler havaya ateş açtı. Öte yandan, 2015 yılındaki Kurban Bayramı’nda Taşbaca Mahallesi’nde kurbanının kesilmesini bekleyen 64 yaşındaki Temel Civelek, kimliği belirsiz bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun hedefi olmuş, kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Silah sesleri üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçerek, ateş açan şahısları tespit etmek amacıyla mahalle aralarında geniş çaplı inceleme ve devriye çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin