Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Şubat, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ta 4 dükkanı soyan hırsızlar kamerada: Yardım kumbarasını da çaldılar

Gece saatlerinde Tokat Sanayi Sitesi’nde yaşanan olayda, dört dükkâna giren gözü dönmüş hırsızlar iş yerlerine büyük zarar verirken çaldıkları yardım kumbarası ile vicdanları sızlattı.

Tokat Sanayi Sitesi’nde saat 04:45’de yaşanan olayda, dört dükkâna sızan hırsızlar, iş yerlerine büyük zarar verdi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, bir kişi araçta beklerken diğer hırsızın dükkân kapısının camını ayağı ile kırarak içeri girdiği görüldü.
Kasadaki bozuk paraları almakla yetinmeyen hırsızlar, yürekleri sızlatan bir davranışa daha imza attı. SMA hastası bir çocuğun yardım kumbarasını çalarken görülen hırsız, yürekleri sızlattı. Kameraya yansıyan görüntülerde; dükkanın camını ayağı ile kırarak içeri giren hırsız masadaki gözleri karıştırıyor. Kasadaki bozuk paraları cebine dolduran vicdansız hırsız daha sonra SMA hastası çocuğun yardım kumbarasını da alarak içindeki paraları cebine dolduruyor. Hırsızın dükkan içerisindeki rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.
Yetkililer, hırsızın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay yerine intikal eden Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, hırsızlık yapılan dükkânlarda detaylı araştırma gerçekleştirdi. Olay sonrası Tokat Emniyet Müdür Yardımcısı Asayiş Şube Müdürü Cevdet Altındaş da olayın gerçekleştiği iş yerlerine giderek inceleme yaptı. Ancak, hırsızın kimliği ve yerinin tespiti konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Hırsızlık olayı, iş yeri sahipleri ve bölge halkı arasında büyük endişe ve öfkeye sebep oldu. Toplumun her kesiminden gelen tepkiler, hırsızın bir an önce adalet önüne çıkarılmasını talep ediyor. Yaşanan bu üzücü olay, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için daha etkin tedbirler alınması konusunda vatandaşları uyardı.
(YK-GF-

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şehit polis memurları için mevlit okutuldu

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası aktiflikleri kapsamında, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Merkez Camii’nde manalı bir Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Programa Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Özel İdare Müdürleri, siyasi parti temsilcileri de katılarak polis teşkilatının yanında yer aldılar. Programda, başta şehit polisler olmak üzere tüm güvenlik güçleri için dualar edildi. Mescitte düzenlenen Mevlid-i Şerif sonrası iştirakçiler, güvenlik güçlerinin ve polis teşkilatının ülke için taşıdığı kıymeti bir kere daha vurguladılar.
Bu tıp aktifliklerin, toplumun güvenliği için çalışan polislere olan minnettarlığı ve saygıyı arttırmaya büyük katkı sunduğu söz edildi. Program, vatandaşların güvenlik güçleriyle olan bağlarını güçlendiren manalı bir aktiflik olarak hafızalarda yer etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.