Çorum’un Sungurlu ilçesinde 1 tır ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförü yaralandı.
Kaza, Alaca-Sungurlu karayolu Gökçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun bulunduğu makam aracı, bir tır, bir otomobil ve hafif ticari araç çarpıştı. Kazada Belediye Başkanı Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförünün de arasında olduğu ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Belediye Başkanı Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförü kendi imkanları ile Sungurlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Diğer yaralıların ise ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Başkan Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförünün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu 4 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralandı
Elektrik direğine çarpan hafif ticari araç devrildi: 2 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde elektrik direğine çarpan hafif ticari aracın devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Yamaç köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yaşar K. idaresindeki plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç devrildi. Kazada sürücü ile yanında bulunan Selameddin K. araçta sıkışarak yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından İnebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

