Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Aralık, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu 4 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde 1 tır ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförü yaralandı.
Kaza, Alaca-Sungurlu karayolu Gökçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun bulunduğu makam aracı, bir tır, bir otomobil ve hafif ticari araç çarpıştı. Kazada Belediye Başkanı Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförünün de arasında olduğu ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Belediye Başkanı Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförü kendi imkanları ile Sungurlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Diğer yaralıların ise ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Başkan Yazıcıoğlu ve makam aracı şoförünün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin