Tofaş Grubundan Teröre Tepki Konvoyu

Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2015 14:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu ilçesinde 'Tofaş grubu', yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla yaklaşık 30 araçla konvoy oluşturdu. Safranbolu Aslanlar mevkiinde toplanan yaklaşık 30 araçlık grup, araçlarına Türk bayrakları asarak yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için konvoy düzenledi. Aslanlar mevkiinden başlayan konvoy trafik ekiplerinin eskortluğunda Kıranköy mevkiinden geçerek Eski Çarşı bölgesindeki Safranbolu Şehitler Anıtı'na geldi. Konvoy esnasında halk da sloganlarla gruba destek verirken, karşı şeritten gelen araçlar da kornalarına basarak gruba destek verdi. Tofaş grubu, Safranbolu Şehitler Anıtı’nda hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı'nı okudu. Safranbolu Tofaş grubu adına açıklama yapan Burak Özdemir, son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek için arkadaş gruplarıyla böyle bir program yaptıklarını ifade ederek, terörü lanetlediklerini söyledi. Özdemir, "Aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Bizler Türkiye Cumhuriyeti gençleri olarak Karabükümüzün her caddesinde her sokağındayız. Terörü temsil eden, sempati duyan her hain, karşısında bizleri bulacaktır. Polisimizin ve askerimizin her türlü destekçisiyiz. Karabükümüz rahat olsun, söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Ne mutlu Türküm diyene" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Açıklamanın ardından grup, Safranbolu Şehitler Anıtı'ndan konvoy halinde çıkarak Safranbolu Bağlar mevkisinden dolanarak konvoya başladıkları Aslanlar bölgesinde olaysız bir şekilde dağıldı.

Çaycuma’da 55 kilometrelik ultra trail maratonu için ilk adım atıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Şubat, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma, tabiat ve macera tutkunlarını heyecanlandıracak büyük bir tertibe mesken sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İlçede düzenlenmesi planlanan ve toplamda 55 kilometre uzunluğa ulaşan ultra trail dağ maratonu için birinci planlama toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakam Adem Kaya başkanlığında yapılan toplantıya, Kaymakamlık Proje Ofisi Sorumlusu Vedat Semerci, Tertip şirketi yetkilisi Sinan Osma ve ilgili şirket yetkilileri Mertcan ve Hasan Başköy katıldı.
Toplantıda, maratonun rotası, güvenlik tedbirleri ve tertip süreciyle ilgili ayrıntılar ele alındı. Tabiat içinde eşsiz bir tecrübe sunması beklenen ultra trail maratonu, Filyos Vadisi ve etrafındaki doğal hoşluklar ortasında koşulacak. Bu kapsamda heyet, Tios Antik Kenti’ni ziyaret ederek, Antik Tios Kenti Hafriyat Lideri Prof. Dr. Şahin Yıldırım’dan parkur rotaları üzerine bilgi aldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.