Tır ile kamyon çarpıştı, otoyol trafiğe kapandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Tır ile kamyon çarpıştı, otoyol trafiğe kapandı

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde tır ile kamyon çarpıştı. Otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, yolu açma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

Kaza, Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu’nun Kaynaşlı geçişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bolu Dağı Tüneli’nden İstanbul’a seyir halinde olan Yusuf Öztürk idaresindeki 51 LA 746 plakalı patates yüklü kamyon, aynı istikamette seyir halinde olan Enes Solmaz idaresindeki 06 DT 6746 plakalı tırla çarpışarak devrildi. Kaza sebebi ile İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin çalışması ile sağlık ekiplerine teslim edildi. Bu esnada güzergahtaki araçlar geri döndürülerek Abant gişelerden çıkartıldı. Yaralılar ambulanslarla Düzce’deki hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebi ile kapanan yolda kamyon ve tırın kaldırma çalışmaları ise havadan dron ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 4
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Nisan, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlık Müdürlüğünden Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve vakalara ulaşım sırasında güvenliği en üst seviyeye çıkarmak hedefiyle düzenlediği eğitim serisine bir yenisini daha ekledi. Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Programı çerçevesinde, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi koordinasyonunda gerçekleştirilen “Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE)” başarıyla tamamlandı.

Katılımcılar, zorlu parkurlarda ve teorik derslerde; ambulans sürüş teknikleri, güvenli sürüş dinamikleri ve kriz anında araç kontrolü gibi kritik konularda yetkinlik kazandı. Eğitimin sonunda başarılı olan personele sertifika verildi.

Eğitim programının kapanış törenine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nermin Seçilmiş, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Gülbağ ve Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Züleyha Alaçamlı Aslan katıldı.

Törende, eğitimi başarıyla tamamlayan personele “Katılım Belgeleri” takdim edilirken; eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen ASGE koordinatörü ve eğitmenlere de İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara tarafından “Teşekkür Belgeleri” verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin