Tır ile kamyon çarpıştı, otoyol trafiğe kapandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Tır ile kamyon çarpıştı, otoyol trafiğe kapandı

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde tır ile kamyon çarpıştı. Otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, yolu açma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

Kaza, Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu’nun Kaynaşlı geçişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bolu Dağı Tüneli’nden İstanbul’a seyir halinde olan Yusuf Öztürk idaresindeki 51 LA 746 plakalı patates yüklü kamyon, aynı istikamette seyir halinde olan Enes Solmaz idaresindeki 06 DT 6746 plakalı tırla çarpışarak devrildi. Kaza sebebi ile İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin çalışması ile sağlık ekiplerine teslim edildi. Bu esnada güzergahtaki araçlar geri döndürülerek Abant gişelerden çıkartıldı. Yaralılar ambulanslarla Düzce’deki hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebi ile kapanan yolda kamyon ve tırın kaldırma çalışmaları ise havadan dron ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kar duvarlari arasinda kalan yol gorenleri hayrete dusurdu 49Ad7zkv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kar duvarları arasında kalan yol görenleri hayrete düşürdü

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri arasında kalan rüzgâr enerji santrali yolu, bir doğa fotoğrafçısının dron çekimleriyle kışın sert yüzünü gözler önüne serdi.

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde yaşayan doğa fotoğrafçısı Nazif Karakoç, Reşadiye ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının oluşturduğu manzarayı görüntülemek için bölgeye giderek ilçeye bağlı Bozcalı beldesinde bulunan rüzgâr enerji santraline giden yolu dron ile kayda aldı. Kış şartlarının etkisini yoğun şekilde hissettirdiği bölgede, yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri dikkat çekti. Görüntülerde, yolun iki tarafında duvar gibi yükselen kar birikintileri arasında kalan güzergâh, doğa şartlarının sertliğini gözler önüne serdi.

Doğa fotoğrafçısı Karakoç: “Görülmesi gereken bir yer”

Bölgedeki etkileyici manzarayı kayıt altına alan Karakoç, “Tokat’ın Reşadiye ilçesi Bozcalı kasabasında rüzgâr elektrik santrallerinin olduğu bölgedeyiz. Şu anda enerji santraline giden yol güzergâhındayız. Gördüğünüz gibi 5-6 metre kar var. Gerçekten görülmesi gereken bir yer” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin