Tır ile kamyon çarpıştı, otoyol trafiğe kapandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Tır ile kamyon çarpıştı, otoyol trafiğe kapandı

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde tır ile kamyon çarpıştı. Otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, yolu açma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

Kaza, Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Anadolu Otoyolu’nun Kaynaşlı geçişinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bolu Dağı Tüneli’nden İstanbul’a seyir halinde olan Yusuf Öztürk idaresindeki 51 LA 746 plakalı patates yüklü kamyon, aynı istikamette seyir halinde olan Enes Solmaz idaresindeki 06 DT 6746 plakalı tırla çarpışarak devrildi. Kaza sebebi ile İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin çalışması ile sağlık ekiplerine teslim edildi. Bu esnada güzergahtaki araçlar geri döndürülerek Abant gişelerden çıkartıldı. Yaralılar ambulanslarla Düzce’deki hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebi ile kapanan yolda kamyon ve tırın kaldırma çalışmaları ise havadan dron ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
orduda daire yangini yasli adam agir yaralandi lMuAHiWe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ordu’da daire yangını: Yaşlı adam ağır yaralandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde bir dairede çıkan yangında 81 yaşındaki adam ağır yaralandı.

Olay, Şirinevler Mahallesi’nde bulunan bir sitede bulunan 9 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir daireden alevlerin yükseldiğini gören komşular 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgede çalışma başlatan itfaiye ekipleri, yangının çıktığı dairede yalnız yaşayan Adil Aktepe’yi (81) dumanların arasından kurtararak, yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim etti. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Aktepe, olay yerinde ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu esnada itfaiye ekipleri evin bir odasında çıkan yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından yangın söndürülerek kontrol altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin