Timurçin Saylar adaylık Bekliyor - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
14 Kasım, 2023 14:31 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:53
0
1

Timurçin Saylar adaylık Bekliyor

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde  AK Parti’den belediye başkanı adayı olmak isteyenler aday adaylıklarını açıklamaya başlarken,  ismi belediye başkan aday adaylığına geçen Timurçin Saylar’ın henüz bir açıklama yapmaması “Saylar kesin adaylık bekliyor” şeklinde yorumların yapılmasına yol açtı.

AK Parti’de İl Başkanlığını bırakmasına rağmen, partinin tüm çalışmalarına katılmaya özen gösteren Timurçin Saylar’ın kesin belediye başkanlığı adaylığı beklediği yakın çevresi tarafından konuşulmaya başlandı.  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi belediye başkan adayı gösterilmesi için imza toplanan Timurçin Saylar’ın, önümüzdeki günlerde aday adaylığı başvurusu yapıp yapmayacağı  merak edilirken, Saylar’ın aday adaylığı müracaatlarının son günü olan 22 Kasım Çarşamba gününe kadar bekleyeceği belirtiliyor. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Rıza Y.

    Artık yeter ya, yeni bir isim çıkmaz mı?

    Memleketin genç, dinamik, çalişan adaylara ihtiyaçı var

Yeni yorumlara kapalı.

gq2 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü

Yenice Platformu, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıya Platform Başkanı ve eski belediye başkanlarından Mustafa Akay başta olmak üzere, önceki belediye yazı işleri müdürü Mehmet Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Emekliler Derneği Başkanı Tuncay Arslan, Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Onur ve Yenice Gazetesi’nden Fahri Eliyeyoğlu katıldı.

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, Yenice’nin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin gerekliliğine dikkat çekerek, ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Rıza Y.

    Artık yeter ya, yeni bir isim çıkmaz mı?

    Memleketin genç, dinamik, çalişan adaylara ihtiyaçı var

Yeni yorumlara kapalı.