karabuk
İmsak 05:57
Güneş 07:22
Öğle 13:08
İkindi 16:11
Akşam 18:43
Yatsı 20:02
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
thomas reis bugun itibariyla ligde kaldik l7aCxrhi
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Thomas Reis: “Bugün itibarıyla ligde kaldık”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Gaziantep FK maçını kazanarak 40 puana ulaştıklarını ve ligde kaldıklarını söyledi.
Trendyol Üstün Lig’in 21. haftasında Samsunspor, alanında karşılaştığı Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis açıklamalarda bulundu. Reis, “Bu müsabaka şiddetli geçecekti. Birçok insan maçı kazanmamızı beklediğinden üzerimizde baskı vardı. Birinci yarı topa sahip olduk lakin pas kalitesi ve suratı yeterli değildi. Birinci yarıda korner sonrası bulduğumuz bir gol geldi. Soyunma odasında ikinci yarılara son 3 maçta âlâ başlayamadığımızı ve daha güzel olmamız gerektiğini söylesem de yeniden gol yiyerek ikinci yarıya başladık. Ondan sonra çok âlâ bir ekip ruhu ve çaba gösterdik. Oyuncularımın vazgeçmeyip son ana kadar savaştıkları için çok memnunum. Kazandığımız için memnunum. Toplamda 40 puanımız oldu. Artık rakiplerimizin maçlarının sonuçlarını beklemeye başlayacağız. Ligin ikinci devresinin birinci yarıya oranla daha sıkıntı geçeceğini biliyordum. Grupların maksatları var. Aşağıdakiler ligde kalmak için üst sıralardakiler de Avrupa için savaş veriyor. Bu müsabakada da kadro ruhu gösterdik ancak istediğimiz şutları çekemedik. Çekilen şutlar da istediğimiz üzere değildi. Her vakit istediğimiz performansı gösteremiyoruz. Gol yedikten sonra da geri gelmek, maçı çevirmek kolay olmuyor. Oyuncu değişiklikleri yaptık. Sonrasında da istediğimiz performansı en üst düzeyde göstermesek de kötü bir performans göstermedik. Bu maç geride kaldı. Güçlü Başakşehir müsabakasına hazırlanacağız” dedi.

"Bugün itibarıyla ligde kaldık"
Samsunspor’un teknik yöneticisi, "Bugün itibarıyla ligde kaldık diyebiliriz. Bundan sonraki maksadım Samsunspor tarihinin en yeterli dönemini yaşamak. Geri kalan kısımda birçok maç var. Nasıl bir performans göstereceğiz, bakacağız. Üst sıralarda tek değiliz. başka ekipler da üstte kalmak için savaşacak. Bugün itibarıyla ligde kaldık diyebilirim. Bundan sonraki sürece ise maç maç bakacağız" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda ahsap sanatiyla yapilan urunlere yogun ilgi cFDkqfAL
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da ahşap sanatıyla yapılan ürünlere yoğun ilgi

Kastamonu’da Halk Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören kursiyer tarafından yapılan ahşap ürünler ve eserlerin beğeniye sunulduğu sergi yoğun ilgi gördü.
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ahşap sanatının geçmişten günümüze uzanan birikiminin tanıtılması, geleneksel sanatların yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla sergi düzenlendi. Mimar Vedat Tek Kültür Merkezinde açılan serginin açılış kurdelesini Vali Meftun Dallı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ve Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Kastamonu Emniyet Müdürü Tamer Taşve protokol üyeleri kesti. Açılışın ardından Vali Dallı ve Genel Müdür Mete, beraberindeki heyet ile birlikte sergide Halk Eğitim Merkezlerinde kursiyerler tarafından yapılan ahşap ürünlerini inceledi. Vali Dallı ve Genel Müdür Mete, stantları tek tek ziyaret ederek kursiyerler ve usta öğreticilerinden ahşap ürünleri hakkında bilgiler aldı.
Hayat boyu öğrenmenin vatandaşlar için büyük önem taşıdığını ifade eden Cengiz Mete, "Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü olarak Halk Eğitim Merkezlerimiz bizim malumunuz vatandaşlarımıza her alanda beceri kazandıran kurumlarımız. Bu kurslar çok uzun süreli, bazen 6 ay, bazen 2 sene, bazen bir sene sürebiliyor. Burada vatandaşlarımız aldıkları eğitimden neticesinde kurslarda yaptıkları, geliştirdikleri alanlarda yıl boyunca yaptıklarını sergileme imkanı buluyorlar" dedi.
Serginin ardından Mustafa Kaya Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen Ramazan etkinliğine katılan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Öğrencilerle birlikte sohbet edip düzenlenen aktivitelere katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin