Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 14:21 tarihinde yayınlandı
0

Tezsever’e FETÖ İftirasına Tepki

Karabük’ün başarılı İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e kendini bilmez bir şahıs tarafından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  destekçisi iftirası atılması Karabük kamuoyunda tepkilere neden olurken,  Karabük halkı Müdürüne sahip çıktı

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından devletin kararlı adımları karşısında iyice bunalan FETÖ Terör Örgütü üyeleri, devlet içerisindeki köşelerini kaybetmemek için tüm güçleriyle mücadelelerini sürdürüyorlar. Hain darbecilerin hedefe koyduğu son isim ise Karabük’ün en sevilen bürokratı, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever.

15 Temmuz darbe gecesinden itibaren ekibiyle birlikte mükemmel bir operasyon yöneten ve şehrini bu zor süreçten tereyağdan kıl çeker gibi çekerek, Türkiye’nin sıfır olaylı nadir illeri arasına sokan İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever şer güçlerin son hedefi oldu.

Kamuda konuşlanmış ihanet şebekelerine karşı kararlı operasyonlarını sürdüren İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in sıkı takiplerinden bunalan FETÖ üyeleri, çareyi Tezsever’i “FETÖ Üyesi”  olarak suçlamakda buldular.

Abdullah Kabak isimli bir şahsın  twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in FETÖ Üyesi ve görevden alınan polis müdürlerinden emirler aldığı ve bazı akademisyenleri de suçsuz yere kamudan ihraç ettirdiği iddia edilirken, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Cumhurbaşkanlığı resmi twitter hesaplarına atılan twitlerle Karabük’ün en sevilen bürokratı FETÖ üyesi ilan edilmeye çalışıldı.

Meslek hayatı bölücü örgütlerle mücadele ile geçen ve Karabük Emniyet Müdürlüğüne atanmadan önceki görevinde, devletin içine çöreklenmiş FETÖ’cü grupların kumpasları sonucu yargılanmak zorunda kalan İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’e yönelik bu karalama kampanyası Karabük’te büyük bir infiale neden oldu.

Bu kirli kampayadan haberi olan binlerce Karabüklü; “ Göreve başladığı günden itibaren hep bizimle oldu. Düğünümüzde de yanımızda, cenazemizde de, ülkemizi kana buladıkları, yüzlerce insanımızı şehit ettikleri yetmiyormuş gibi şimdi de en sevdiğimiz müdürümüzle uğraşıyorlar, Karabük olarak 15 Temmuz’dan bu yana meydanlardayız ve kendisi de her gece bizimle, gece-gündüz demeden bu hainleri temizlemek için mücadele ediyor ve doğal olarak bu durumdan rahatsız olanlar da bu iftiraları atıyor, kimse müdürümüz e el de uzatamaz, dil de” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta asiri yagis kirazi vurdu NZpP27LT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta aşırı yağış kirazı vurdu

Tokat’ta son günlerde etkili olan yağışlar tarım arazilerinde büyük zarara yol açtı. Sular altında kalan bahçelerde özellikle erkenci kiraz çeşitlerinde çatlama ve dökülmeler yaşandı.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Emin Yılar, bazı bölgelerde kirazda hasarın yüzde 100’e ulaştığını belirtti.

Geçtiğimiz yıl yaşanan don felaketinin etkilerinin henüz atlatılamadığını belirten Yılar, “Geçen yıl devletimiz çiftçiye dönüm başına destek vererek önemli bir katkı sağladı. Bu destek üreticiyi ayakta tuttu. Ancak bu yıl da özellikle Tokat’ta kiraz üreticileri çok ciddi bir afetle karşı karşıya kaldı. Bazı bölgelerde erkenci ve orta sezon çeşitlerde hasar yüzde 80 ila yüzde 100 arasında değişiyor. Ürünler tamamen çatladı ve pazarlanamaz hale geldi” dedi.

İhracata yönelik geç sezon kiraz çeşitlerinde ise umutların sürdüğünü ifade eden Yılar, yağışların sona ermesi halinde kalan ürünlerin ayıklanarak ihracata gönderilebileceğini belirtti. Ege Bölgesi’nde kiraz ihracatının başladığını hatırlatan Yılar, ürünlerin kilogram fiyatının 180-200 lira seviyelerinde olduğunu söyledi.

Kiraz üretimindeki kaybın binlerce tonu bulduğunu belirten Yılar, “Erkenci ve orta sezon çeşitlerde yaklaşık 2 bin tonluk zarar olduğunu düşünüyoruz. Eğer yağışlar durursa geç sezon ihracatlık çeşitlerden 3-4 bin ton ürün alınabilir. Ancak genel toplamda bu yıl Tokat’ta kirazda 8 ila 10 bin ton arasında ürün kaybı bekliyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin