Tezsever’e FETÖ İftirasına Tepki - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 14:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Tezsever’e FETÖ İftirasına Tepki

Karabük’ün başarılı İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e kendini bilmez bir şahıs tarafından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  destekçisi iftirası atılması Karabük kamuoyunda tepkilere neden olurken,  Karabük halkı Müdürüne sahip çıktı

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından devletin kararlı adımları karşısında iyice bunalan FETÖ Terör Örgütü üyeleri, devlet içerisindeki köşelerini kaybetmemek için tüm güçleriyle mücadelelerini sürdürüyorlar. Hain darbecilerin hedefe koyduğu son isim ise Karabük’ün en sevilen bürokratı, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever.

15 Temmuz darbe gecesinden itibaren ekibiyle birlikte mükemmel bir operasyon yöneten ve şehrini bu zor süreçten tereyağdan kıl çeker gibi çekerek, Türkiye’nin sıfır olaylı nadir illeri arasına sokan İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever şer güçlerin son hedefi oldu.

Kamuda konuşlanmış ihanet şebekelerine karşı kararlı operasyonlarını sürdüren İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in sıkı takiplerinden bunalan FETÖ üyeleri, çareyi Tezsever’i “FETÖ Üyesi”  olarak suçlamakda buldular.

Abdullah Kabak isimli bir şahsın  twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in FETÖ Üyesi ve görevden alınan polis müdürlerinden emirler aldığı ve bazı akademisyenleri de suçsuz yere kamudan ihraç ettirdiği iddia edilirken, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Cumhurbaşkanlığı resmi twitter hesaplarına atılan twitlerle Karabük’ün en sevilen bürokratı FETÖ üyesi ilan edilmeye çalışıldı.

Meslek hayatı bölücü örgütlerle mücadele ile geçen ve Karabük Emniyet Müdürlüğüne atanmadan önceki görevinde, devletin içine çöreklenmiş FETÖ’cü grupların kumpasları sonucu yargılanmak zorunda kalan İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’e yönelik bu karalama kampanyası Karabük’te büyük bir infiale neden oldu.

Bu kirli kampayadan haberi olan binlerce Karabüklü; “ Göreve başladığı günden itibaren hep bizimle oldu. Düğünümüzde de yanımızda, cenazemizde de, ülkemizi kana buladıkları, yüzlerce insanımızı şehit ettikleri yetmiyormuş gibi şimdi de en sevdiğimiz müdürümüzle uğraşıyorlar, Karabük olarak 15 Temmuz’dan bu yana meydanlardayız ve kendisi de her gece bizimle, gece-gündüz demeden bu hainleri temizlemek için mücadele ediyor ve doğal olarak bu durumdan rahatsız olanlar da bu iftiraları atıyor, kimse müdürümüz e el de uzatamaz, dil de” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
mustafa gursel biz 7 takimiz orayi birakmamiz lazim hEQ18HXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Gürsel: “Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Çorum FK maçının ardından, “Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım” dedi.

Trendyol 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonra play-off hattında kalmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

“Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi”

Karşılaşmayı değerlendire Mustafa Gürsel, “Çorum FK son 7 maçını kazanarak buraya geldi. Biz de 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlikle geldik 7. maçımıza. Artık ligin boyu kısaldı. İki takımın da hedefleri var. Dışarıdan baktığımızda bazen Bandırmaspor’un şu andaki konumuna, hedefine bakmıyorlar. İki takım da play-off’un içinde. Çorum’un son çıkışıyla ilk ikide olma şansı vardı. Ama bu lig kolay bir lig değil. Baktığımızda sonuna kadar hangi takımla oynarsak oynayalım ligin başından itibaren böyle. Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi. Biz bugün baktığımızda kendi adımıza güzel bir galibiyet aldık. Ama Çorum da hedefinden hiçbir şey kaybetmedi diye düşünüyorum. İlk iki hedefine ulaşması için yukarıdaki takımların hata yapması lazım. Ama bugünkü maça baktığımızda taktiksel anlamda düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Çünkü Tanque’nin olmaması santrfor anlamında bizi olumsuz etkiledi. Kehinde’nin de oğlu oldu, iki, üç gün önce aramıza katıldı. Ndongala’nın dizinde bir problem vardı, çok az kullanabildik. Oyuncularımız ofansif anlamda, santrforsuz oynama durumu oldu” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu bütün maçlara taşırız”

Ligin kalan kısmındaki tüm maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gürsel, “Bu sene her maç kendi içimizde bir şey çözmeye çalışıyoruz. Sistem anlamında ligde çok değişik sistemlerde oynadık. Biz de takım adına değişik bir yıl yaşıyoruz. Son 5 maça geldik. Bugün maçta düşündüklerimiz oldu, uyguladık. Futbol bizden yanaydı. İkinci golü de atabilirdik. İyi durduk, iyi savunma yaptık. Rakibi iyi karşıladık, iyi çıkmaya çalıştık. Golü biz bulduk, biz kazandık. Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Son 5 maça giriyoruz. Her takım önemli. Biz buradan 3 puan aldık. Buraları son yıllarda oynamaya alışık bir takımız. Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım. Takımımız istiyor, elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şeyin garantisi yok. 7. sırada olarak arkamızdan bizi kovalayan takımlar var. Biz sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. İnşallah bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz play-off’a girebilmek. Tüm isteğimiz bu. Onu başarırsak ondan sonrası yeni bir kulvar, yeni bir macera, yeni bir turnuva olacak. Önemli bir rakipten önemli bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu Sarıyer, ondan sonraki Bodrum ve lig bitine kadar bütün maçlara taşırız. Bunu taşıyamadıktan sonra buradan aldığımız 3 puanın hiçbir anlamı olmaz. Bu bilinçteyiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin