Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Aralık, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Terme ışıl ışıl

Samsun’un Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçenin beş büyük caddesi olan Çarşamba, Atatürk, Fiskobirlik, Saray ve Ünye Caddelerinde aydınlatma çalışmalarıyla Terme’nin artık ışıl ışıl, daha aydınlık olduğunu söyledi.
Terme’de hayata geçirilen Osmanlı Motifli Aydınlatma Projeleri’yle, ilçenin hem gece hem gündüz çehresinin değiştiğine vurgu yapan Başkan Kılıç, aydınlatma çalışmalarına yönelik şu bilgileri verdi:
"Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanları da bu ışıklandırma çalışmalarıyla birlikte yeni bir kimliğe büründü. Bu hizmetimiz, Terme’yi daha modern, daha güvenli ve daha çekici bir yer yapacak. Artık Terme’nin kültürel ve tarihi zenginlikleri bu ışıklar altında daha net görülecek. Aydınlatma çalışmalarımızın tamamlanmasıyla şehrin estetiği ve güzelliği ön plana çıktı. Bu hizmetin Terme’nin günlük yaşamında olduğu gibi gece yaşamında da hareketliliği artırdık. Gece de sokaklarda korkmadan dolaşılabilecek bir güven ortamı sağladık. Yine, tescilli pidemizi, kaliteli pirincimizi, lezzetine doyulmayan fındığımız ve birçok değerli tarımsal ürünlerimizin simgelerini, aydınlatma hizmetimiz vesilesiyle şehrinizin her caddesine yansıttık. Ayrıca aydınlatma çalışmalarımızda Terme’nin tahta camiinden Simenit Gölü’ne kadar birçok kültür ve turizm değerimizin sembollerini de caddelerimize yansıtarak gelen geçen herkesin bilmesinin önünü açtık. Çalışmalarımız ’Durmak Yok Yola Devam’ düsturu ile devam edecek. Terme Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.