Reklam
Reklam
terme cayinin debisi 805 m3 saniyeyi gordu VsfgMBwB jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Temmuz, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Terme Çayı’nın debisi 805 m3 saniyeyi gördü

Samsun’un doğusunda etkili olan şiddetli yağış sonucu Terme Çayı’nın debisinin maksimum 805 m3 saniyeyi gördüğü öğrenildi.

Samsun’un doğu ilçelerinde bugün şiddetli ve yer yer aşırı yağış etkili oldu. Yağış akarsuları coşturdu.

Yağış sonucu Salıpazarı ilçe merkezinden 583 m3/s, Bolas Çayı’ndan 524 m3/s maksimum debi ölçüldü. Terme Çayı ana koldan ise maksimum 805 m3/s su geldiği belirlendi. Bu su Terme ilçe merkezine azami 501 m3/s olarak intikal etti.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü Dr. Sadi Ergin, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, DSİ 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik ve ilgili kurum yetkilileri sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Taşkın alanında DSİ bünyesinde 9 ekskavatör, 3 treyler ve 4 binek araç olmak üzere toplam 16 makine ve 60 personel görev yapıyor. Bölgede yağış durdu, Terme Çayı’ndaki su seviyenin birkaç saat içerisinde düşmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin