Karabük Postası tarafından
25 Ağustos, 2015 09:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Temmuz Ayında Bartın’da 268 Konut Satışı Yapıldı

BARTIN Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre temmuz ayında Bartın’da 268 konut satışı yapıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, temmuz ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, Bartın’da, 2015 Temmuz ayında 268 konut satıldı. Bölge Müdürlüğüne bağlı Zonguldak’ta ise 553 konut sayışı yapılırken, Karabük’te de rakam 453 oldu. Temmuz ayında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 96 bin 589 olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 oranında arttı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin