Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Şubat, 2024 10:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de tır bariyerlere çarpıp, aydınlatma direklerini devirdi

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde kontrolden çıkan tır, orta refüje girerek bariyerlere çarptı, 2 aydınlatma direğini devirdi. Tırın kullanılamaz hale geldiği kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu İstanbul istikameti Alikahya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.B. idaresindeki 78 AAY 920 plakalı Scania marka damperli tır, orta refüje girerek bariyerlere çarptı, 2 aydınlatma direğini devirdi. Kazada E.B. ile yolcu O.P. hafif şekilde yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sebebiyle trafikte uzun araç kuyruğu oluştu. Karayolları ekipleri, yola dökülen mazot ve yağı temizlemek için kumlama çalışması yaptığı sırada trafik ise tek şeritten sağlandı. Öte yandan, kazanın ardından tır kullanılamaz hale geldi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.(İHA)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da korkutan çatı yangını

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir apartmanın çatı katında çıkan yangın itfaiye takımları tarafından söndürüldü.
Olay, Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi İnebolu etraf yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, cadde üzerindeki apartmanın çatı katında yangın çıktı. Bacadan çıktığı varsayım edilen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Cide Belediyesi itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen itfaiye takımları, yangını kısa müddette söndürdü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.