Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ağustos, 2014 08:21 tarihinde yayınlandı
0

Telefonla Konuşabilmek için Ormana Gidiyorlar

BARTIN ’ın Hasankadı beldesine bağlı bir mahallede cep telefonu çekmeyen vatandaşlar, telefon görüşmesi yapmak ya ormana gidiyor ya da evlerinin çatılarına çıkıyor. Bartın’ın Hasankadı beldesine bağlı Vakıf Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, çekmeyen telefon şebekesi sorununu çözmek için az da olsa şebekenin çektiği evlerin çatılarına çıkmak ya da ormanlık alana gitmek zorunda kalıyor. Acil durumlarda telefon görüşmeleri yapmak isteyen mahalle sakinleri, yetkililerden şebeke sorunlarının çözülmesini istiyor. TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK İÇİN ORMANA GİDİYORLAR Çekmeyen telefon şebekesi yüzünden mağdur durumda olduklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Kezban Alagöz, “Cep telefonlarımız çekmiyor. İstanbul’da oturan çocuklarımla görüşemiyorum. Çektiği zamanlar görüşüyorum. Çekmediği zaman görüşemiyorum. Acil görüşme yapacağımız zaman yüksek yerlere çıkıyoruz. Ormana gidiyoruz” dedi. Mahalle gençleri ise, görüşme yapacakları zaman ellerine aldıkları telefonlarını havaya kaldırarak şebekeyi yakalamaya çalışıyor. Bazı mahalle sakinleri ise evlerin çatısına çıkıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin