karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
13 Kasım, 2014 10:26 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

TEGV’den Öğrencilere Farkındalık Etkinliği

ZONGULDAK Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV), Zonguldak Çaycuma Ayten Maksut Çavdar Öğrenim birimi ilçede bulunan iki okulda “Kendime Yolculuk” etkinliği gerçekleştirdi. TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi Şehit Hasan Yağlı ve 75. Yıl İlkokullarında 3.sınıf öğrencileriyle birlikte “Kendime Yolculuk” etkinliğini gerçekleştiriyor. Etkinlikte çocukların kişisel farkındalık kazanmaları ve sosyal becerilerini geliştirmeleri, çocukların yaratıcılıklarını da kullanmalarına elverişli bir ortam amaçlandığı kaydedildi. TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi Sorumlusu Nalan Turgut konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “75.Yıl ve Şehit Hasan İlkokullarında 3.sınıftaki toplam 2 yüz çocukla “Kendime Yolculuk” etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Etkinliğimizin ana hedefi; çocukların kişisel farkındalık kazanmaları ve sosyal becerilerini geliştirmek ve bunu yaparken çocukların yaratıcılıklarını da kullanmalarına elverişli bir ortam yaratmak amaçlanmıştır. Etkinlik yapmamıza fırsat verdiği için okul yönetimine ve teşekkür ederiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kpyeni 4
Mustafa Akgün tarafından
06 Mart, 2026 14:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Çapraz ailesi’nden geleneksel iftar yemeği

Karabük’ün tanınmış ve sevilen ailelerinden Çapraz Ailesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da geleneksel iftar yemeği geleneğini sürdürdü.

Safranbolu’daki Ergüllü Baba Türbesi’nde düzenlenen iftar davetine katılan tüm misafirleri tek tek karşılayan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Çaprazoğlu Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, Ramazan ayının manevi atmosferini sevenleri ve dostlarıyla paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fatih Çapraz, “Bu özel iftar yemeğinde, ailemiz ve dostlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

İftar programında ayrıca Çapraz ailesinin aile büyüğü ve Karabük cemiyet hayatının unutulmaz ismi Nazım Çapraz anıldı. Merhum Nazım Çapraz’ın vefatının 7. yıldönümü münasebetiyle akşam namazı sonrası Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve ebediyete intikal etmiş aile büyükleri için dualar edildi.

Geleneksel iftar daveti, hem Ramazan ayının manevi havasını yaşatırken hem de aile ve dost bağlarını güçlendiren anlamlı bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin