Karabük Postası tarafından
17 Kasım, 2014 08:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Taşköprü’de Silahlı Kavga; 1 Ölü, 5 Yaralı

KASTAMONU’nun Taşköprü ilçesinde, iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3’ü ağır 5 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Taşköprü ilçe merkezinde meydana gelen olayda daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar silahlarını çekerek birbirlerine ateş etmeye başladı. Olayda, Mesut Gümüş hayatını kaybetti. Olaya karışan Sinan K., Kenan K. ve Yusuf G de yaralandı. İbrahim A. ve Şükrü Ö de olay yerinden geçerken kaza kurşunuyla yaralandı. Yaralılardan Sinan K ve Kenan K. ile Yusuf G., olay yerine çağırılan ambulansla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerine yakın birçok işyerine de kurşunların isabet ettiği görüldü. Polis, olayla ilgili çaplı araştırma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’ya Sağlıklı Hayat Merkezi yapılacak

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yapılması planlanan Sağlıklı Hayat Merkezi Projesi kapsamında ihale sürecine geçildi.
Proje çerçevesinde 8 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ilçeye kazandırılacak. Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kasım 2025’te ihale yetkisi verildiği, yatırımın ihalesinin ise 8 Ocak 2026 yılında gerçekleştirileceği bildirildi.
Safranbolu’nun sağlık altyapısını güçlendirecek olan projenin 2026 yılının son çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor. Projenin hayata geçirilmesine yönelik sürecin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç tarafından yakından takip edildiği belirtildi.
Sağlıklı Hayat Merkezi ile birlikte bölge halkının birinci basamak sağlık hizmetleri ile acil sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde erişiminin sağlanması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin