Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tarladan dönmeyen 65 yaşındaki adamın hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Terzi köyü Aslan Çeşme mevkisinde sabah saatlerinde tarlasına giden 65 yaşındaki İsmail Demir, akşam saatlerine kadar geri dönmeyince ailesi durumdan şüphelendi. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmasının akabinde, Demir’in cansız vücudu oğlu tarafından tarlanın alt kısmındaki çalılıklar ortasında bulundu.
İlk belirlemelere nazaran, İsmail Demir’in yükseklikten düşerek çalılık alanda hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sıhhat takımları ve jandarma, İsmail Demir’in ömrünü yitirdiğini belirledi. Cenaze, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


0
Tarlaya giden yaşlı adam ölü bulundu
0
Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı
Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.
Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

