Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2015 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Tarım Müdürlüğünde Arıcılık Konferansı

Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Karabük Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından arıcılık konferansı düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Mustafa Necati Muz’un konuşmacı olarak katıldığı konferansa Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Bahri Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı ve Daire Amirleri katıldı.
Karabük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa çok sayıda arıcı katıldı. Konferansta katılımcılara genel arı yetiştiriciliğinin yanı sıra, arılarda görülen çeşitli hastalık ve zararlılar ile bunlara karşı yapılacak mücadele yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.
Konferansta konuşma yapan Karabük Arı Yetiştiricileri Birlik Başkan Yardımcısı Fuat Alpay birlik faaliyetleri hakkında bilgi vererek, arıcılara yapılan destek ve katkılarından dolayı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürüne, İl Özel İdare Genel Sekreterine ve Valiye teşekkür etti.
Konferansa Ankara’dan gelerek iştirak eden Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Bahri Yılmaz, da, Arıcı Birliklerinin çalışmaları ve Türkiye arıcılığına olan katkılarını anlattı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı,, Müdürlükçe yapılan arıcılık faaliyetleri ve yapılan desteklemeler hakkında ayrıntılı bilgi vererek, Karabük’ün arıcılığa uygun bir yapısı olduğunu ve bu avantajın değerlendirilmesi gerektiğini, arıcılara her zaman destek olduklarını ve talep olduğu sürece desteklerinin süreceğini söyledi.
Vali Yardımcısı Abdullah Acar da yaptığı konuşmada arıcıların bu ilgileri ve arayış içinde olmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, arıcılardaki gayret devam ettiği sürece desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Konuşmaların sonunda Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Mustafa Necati Muz arı hastalık ve zararlıları konusunda konferans verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin