Reklam
Reklam

Tarihi camide yangın çıktı

tarihi camide yangin cikti wYdF8eHM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’ın Ulus ilçesinde bulunan tarihi camide elektrik tesisatından kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Çatısı tamamen yanan camide büyük maddi hasar meydana geldi.

Ulus ilçesinde bulunan ve Fatih Sultan Mehmet Han döneminde Miladi 1460 yıllarında Demirci Hasan Dede tarafından yaptırıldığı tahmin edilen caminin çatı katında yangın çıktı. Kısa sürede çatıyı tamamen sıçrayan alevler, caminin içerisine de sıçradı. Saat 14.30 sıralarında başlayan yangında, dumanlar gökyüzüne yükselirken, görenler büyük panik yaşadı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin yanı sıra, güvenlik güçleri ve vatandaşlar da yangını söndürmek için seferber oldu. Yoğun çaba sonucu yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü. Çatısı tamamen yanan cami de büyük bir maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi.

Elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangınında caminin içerisinde de hasar geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin