Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Takla attığı otomobili bırakıp kaçtı

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında kaza yapan bir sürücü, takla attığı otomobilin içinden çıktıktan sonra kayıplara karıştı.
Üniversite kavşağında sürücüsü henüz belirlenemeyen 67 SN 486 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırama çarparak takla attı. Yara almadan otomobilin içinden çıkan sürücü aracını bırakıp kaçtı. Otomobilin yaptığı kaza yakıt istasyonuna ait güvenlik kameralarına an be an kaydedildi. Takla atan sürücünün yardımına benzinlikte çalışan vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çekici yardımı ile kaza yapan otomobil olay yerinden kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme yapılırken, kayıplara karışan sürücü için arama çalışmaları başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede 9 ilin katilimiyla bolgesel deprem tatbikati Ee7xPWb1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de 9 ilin katılımıyla bölgesel deprem tatbikatı

Düzce’de, AFAD Başkanlığı koordinasyonunda 9 ilden 569 personel ve 69 aracın katılımıyla bölgesel deprem tatbikatı düzenlendi. Merkez üssü Gölyaka olan 7,2 büyüklüğündeki deprem senaryosunda 4 farklı enkazda arama kurtarma çalışması yürütüldü.

Afet alarmının verilmesinin ardından planlanan tatbikata; Düzce’nin yanı sıra Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Zonguldak, Yalova, Karabük, Bilecik ve Bartın illerinden arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarından toplam 569 personel ve 69 aracın görev aldığı bölgesel tatbikatta, 4 farklı enkaz alanında arama kurtarma çalışmaları yürütüldü.

Ekipler, senaryo gereği daha önce yıkılan binaların enkazına saklanan yaralıları başarılı müdahalelerle bulundukları yerden güvenli şekilde çıkardı. Afet anındaki koordinasyonu ve reaksiyon hızını ölçmeyi hedefleyen tatbikatın, gün boyu belirlenen enkaz alanlarında devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin