Reklam
Reklam

Takla atan hafif ticari araçtan yara almadan kurtuldular

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç, takla atarak şarampole devrildi. Hurdaya dönen araçta bulunan biri çocuk 3 kişi yaralanmadan kurtuldu.

Kaza, Mudurnu-Göynük kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kenan K. idaresindeki 34 LRU 01 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Kuvvet yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan hafif ticari araç, takla atarak şarampole devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araç içerisinde bulundan sürücü Kenan K., eşi Songül K. ve 3 yaşındaki kız çocuğu Aysima K. yara almadan kazayı atlattı. Meydana gelen kazada araçta bulunanların emniyet kemerlerinin takılı olması facianın önüne geçti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kazanın şokunda olan küçük Aysima K.’yi sağlık personeli yakından ilgilendi. Kaza nedeniyle korkan küçük kızı teselli ederek kaza şokunu atlatmasını sağladı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Vücudu köpek tarafından parçalanan Yunus’un ilk duruşması görüldü: “Adaletin yerini bulmasını istiyorum”

vucudu kopek tarafindan parcalanan yunusun ilk durusmasi goruldu adaletin yerini bulmasini istiyorum hpYXDTLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da köpek saldırısı sonucu omzunun bir bölümü kopan 12 yaşındaki Yunus Aksoy’un yaralanmasına ilişkin davanın ilk duruşması görüldü. Karşı tarafın duruşmaya katılmaması üzerine dava ileri bir tarihe ertelenirken, mahkeme sonrası konuşan Yunus, “Bu köpek olayı rüyalarıma giriyor. Bazen uyuyamıyorum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi.

25 Temmuz 2025 Cuma günü saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, arkadaşının evinin önünde top oynayan Yunus Aksoy, bisikletiyle eve dönmek isterken sahipli bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpek, kaçmaya çalışan çocuğu önce kalçasından, ardından sırtından ve son olarak da omzundan ısırdı. Omzundaki et parçası kopan ve ağır yaralanan Yunus, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne, ardından Samsun Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Aylar süren tedavi ve enfeksiyonla mücadelenin ardından yeniden sağlığına kavuşan Yunus Aksoy’un yaralanmasına ilişkin davanın ilk duruşması görüldü. Mahkemede yaşadıklarını anlatan Yunus, adalet istedi.

“Karşı tarafın ağır bir ceza almasını istiyorum”

Mahkeme sonrası konuşan Yunus Aksoy, “Arkadaşımla camide buluşmuştuk. Beni evine çağırdı. Evine gittik ve top oynuyorduk. Biraz zaman geçtikten sonra ben eve gitmek istedim. Bisikletime binerken arkamdan hızlıca bir köpek geldi. Beni kovalamaya başladı. Kaçtım ama kurtulamadım. Bu köpek olayı rüyalarıma giriyor. Bazen uyuyamıyorum. Köpeklere korkarak yaklaşıyorum. Omzum bazen ağrıyor. Karşı tarafın ağır bir ceza almasını istiyorum. Hayallerimle oynandı. Ben şu an bir şey yapamıyorum. Bir zaman arkadaşlarımla oynayamadım. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi.

“Adalet yerini bulsun diyorum. Adalete güveniyorum”

Baba Salim Aksoy ise, “Olan benim çocuğuma oldu. Çocuğumun kolu kolay iyileşmiyor. Devamlı sol tarafına yatıyor. Okulda öğretmenleri voleybol oynatarak sağ kolunu biraz açtılar ama eskisi gibi olur mu? Olmaz. Adalet yerini bulsun diyorum. Adalete güveniyorum. Bir gün aramadılar. İnsan bir sahip çıkar. Karşı tarafın da evladı var. Kaç aydan beri çalışamıyorum. Çocuklarımın peşinde, çocuğumun tedavisiyle uğraşıyorum. İki ay Yunus’un peşinden koştum ve Allah’a şükürler olsun onu iyileştirdim. Ben inşaatta çalışan bir işçiyim. İstediğim gibi çalışamadım” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin