“TAKISIZ” DÜĞÜN DAVETİYESİ GÜNDEM OLDU

Ramazan Öztürk tarafından
29 Temmuz, 2024 16:06 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Konya'nın Kulu ilçesinde dünya evine girmek isteyen bir çift, düğünlerinde yakınlarının ve davetlilerin takı takmasını istemedi.

Yaz mevsimiyle birlikte düğün sezonu açılırken, ilçede dünya evine girmek isteyen bir çift davetiyelerine isim soy isim yazdıktan sonra altına ise "takısız" yazısını da ekledi.Düğünlerine davet ettikleri yakınları ve arkadaşlarının takı takmasını istemeyen düğün sahipleri, altın fiyatlarının yüksekliği ve ekonomik şartlar nedeniyle kimsenin rahatsız olmasını istemediklerini belirttiler.

Kayabaşı Merdivenlerinde Son Aşamaya Gelindi

Karabük Belediyesi, 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi'ndeki merdivenlerde başlattığı yenileme çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

blank
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 01:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uzun süredir vatandaşların şikâyet ettiği eski merdivenler, kapsamlı bir çalışmayla yenilendi. Proje kapsamında merdivenlerin zemin yapısı güçlendirilerek çevre düzenlemesi yapıldı ve modern bir görünüme kavuşturuldu.

Yenileme çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kayabaşı Mahallesi'ndeki merdivenlerin halk için ciddi güvenlik sorunları oluşturduğunu belirtti. Çetinkaya, "Özellikle yağışlı günlerde toprak kaymaları ve kaygan zeminler büyük risk teşkil ediyordu. Belediye olarak bu sorunu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattık. Proje için 10 milyon TL’lik bütçe ayırdık. Bu yatırımla sadece merdivenleri yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda Kayabaşı merdivenlerinin kullanımını daha güvenli, rahat ve estetik bir hale getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Kayanın başındayız. 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi merdivenlerinde sona gelmek üzereyiz. Hayırlı olsun Şehir Karabük’e." sözleriyle çalışmalarda sona yaklaşıldığını duyurdu.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.