karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Ramazan Öztürk tarafından
25 Aralık, 2023 15:49 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:51
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

SYM’lerde Kadınlara Kuaförlük Kursu

Karabük Belediyesi Kurtuluş Sosyal Yaşam Merkezinde (SYM)  açılan ücretsiz kuaförlük kursu devam ediyor. Açılan kurslar, birçok kadına da yeni iş kapıları açıyor.

Özellikle kadınlar, bu kurslara giderek hem meslek sahibi oluyor,  hem de sosyal hayata aktif olarak katılıyor. Kursa katılanlara eğitmenler tarafından  saç kesimi, boyama, makyaj ve cilt bakımı gibi eğitimler uygulamalı olarak  veriliyor.  Kursiyerler, Kurs sonu aldıkları sertifikayla işletme açarak, aile ekonomisine katkıda bulunabiliyorlar. Yapılan açıklamada; kurslara  yoğun talep olduğu ifade edilerek, "İstihdamı teşvik eden çalışmalarımızın yanı sıra üretime katkı sunan kadınların desteklenmesini de çok önemsiyoruz. Öğrenmenin yaşı yok. Meslek edinmek isteyen bütün kadınlara kapımız açık” denildi. Aldıkları eğitimler ile hem yeteneklerine hem de zevklerine yeni değerler kattıklarını belirten kursiyerler, kendilerine böylesine bir fırsatın tanınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. (Ramazan Öztürk)    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin