Karabük Belediyesi tarafından çalışmaları devam eden Sosyal Yaşam Merkezlerinde son aşamaya gelindi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında yapımı devam eden 3 ayrı mahalledeki Sosyal Yaşam Merkezlerinin yakın zamanda mahalle sakinlerinin hizmetine açılması hedefleniyor.
İnşaatı yaklaşık yüzde 70 tamamlanan ve Belediye çalışanları tarafından yapılan, iki katlı olmak üzere içerisinde bulunan derslikler, aile hekimliği, muhtarlığı ve bilgisayar odası ile mahalle sakinlerine hizmet verecek olan 100. Yıl Mahallesi, ikinci katı yapılan Aydınlık Evler Sosyal Yaşam Merkezi ve Bayır Mahalle Hastanesi yanında yapımı devam eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yaşam Merkezi binalarının en kısa zamanda Karabük halkının hizmetine gireceği bildirildi.
Sosyal Belediyecilik anlamında Sosyal Yaşam Merkezlerinin mahallelerde tam anlamıyla hizmet verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük halkına hizmet için çıktıkları bu yolda ellerinden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğini söyledi.


0
SYM Binalarının İnşaatları Bitmek Üzere
0
0
Bartın’da şampiyonluk çoşkusu
Bartın’da Galatasaray’ın şampiyonluğu garantilemesinin ardından ardından taraftarlar büyük coşku yaşadı.
Trendyol Süper Lig’in bitimine 1 hafta kala, Galatasaray’ın şampiyonluğu garantilemesinin ardından Bartın’da taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Marşlar ve korna sesleri eşliğinde şehir turu atan taraftarlara, şehir merkezindeki taraftarlar da eşlik etti. Meşaleler eşliğinde ana yolu kapatan taraftarlar, bir süreliğine ulaşım tamamen durdu. Polislerin araya girmesi ile yol yeniden ulaşıma açılırken, yakılan meşalelerden çıkan dumanlar ise şehri kapladı.
Tezahüratlar eşliğinde eğlenen taraftarlar, atılan havai fişeklerle galibiyeti ve şampiyonluğu kutladı.


