SYDV, 2014 Yılında 6 Bin 951 Aileye Yardım Yaptı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Aralık, 2014 07:36 tarihinde yayınlandı
0
0

SYDV, 2014 Yılında 6 Bin 951 Aileye Yardım Yaptı

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü SYDV ile Gülüyor
Karabük Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) İl Müdürü Yasemin Canbaz, 2014 yılında 6 bin 951 aileye nakdi ve kömür yardımı yapıldığını bildirdi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz, Vakfı olarak 2014 yılı içersinde her zamanki gibi rutün yardımlarına devam ettiklerini ifade ederek, “ Yakacak ve nakdi yardımlarımız aynı şekilde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda değerlendirilerek sonuçlandı. 2014 yılı içerisinde toplam 4 bin 360 aileye 1 milyon 279 bin 260 TL nakdi yardım yapıldı. Ayni yardım olarak bu sene 4 bin 970 ton kömür talep ederek 2 bin 591 hanemize de verildi. Bunlardan hariç eşi vefat edenlere bağlanan maaaş, 2022 engelli maaşı, 65 yaş aylığı ile asker ailelerine yardım başvuruları alınarak heyet onayından sonra Genel Müdürlük tarafından yardımlar yapıldı. Bin 828 kişiye de 3 milyon 360 bin 714 TL yardım gerçekleştirdik. Vakfımıza vatandaşlar tarafından yapılan nakdi yardım başvurularını değerlendirerek yardımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dsdsds
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Mart, 2026 18:00 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’DE  OLAĞAN GENEL KURUL TARİHİ NETLEŞTİ

Karabük’ün köklü sanayi devi KARDEMİR, 2026 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını 10 Nisan’da gerçekleştirecek.

Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARDEMİR), 2025 faaliyet yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 10 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Şirket Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantı saat 09.30’da KARDEMİR Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Toplantıda 17 maddelik bir gündem ele alınacak.

Genel kurulda, 2025 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bağımsız Denetim Rapor Özeti ve konsolide mali tabloların okunarak müzakere edilmesi ve onaya sunulması bekleniyor. Ayrıca, 2024 ve 2025 yıllarına ait Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları’na (TSRS) uyumlu sürdürülebilirlik raporları da ilk kez genel kurulun bilgisine ve onayına sunulacak.

Gündemin önemli başlıklarından biri de Şirket’in kayıtlı sermaye tavanına ilişkin sürenin güncellenmesi olacak. Mevcut esas sözleşmede Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen kayıtlı sermaye tavanı izninin geçerlilik süresi 2021-2025 yıllarını kapsarken, yapılacak değişiklikle bu sürenin 2026-2030 yılları olarak uzatılması planlanıyor. Bu kapsamda Şirket esas sözleşmesinin “Şirketin Sermayesi” başlıklı 6. maddesinde tadilat yapılması için pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Toplantıda ayrıca, geçtiğimiz dönemde Türk Ticaret Kanunu’nun 363. maddesi gereğince yapılan yönetim kurulu üyesi atamasının onaylanması, yönetim kurulu üyelerinin 2025 faaliyetlerinden dolayı ibra edilmeleri, 2026 yılı bağış sınırının belirlenmesi, yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur haklarının tespiti, 2025 yılı kar payı dağıtımı ve bağımsız denetim kuruluşunun seçimi gibi konular görüşülecek.

Şirket, genel kurula katılacak pay sahiplerinin kimlik belgeleriyle fiziken katılabilecekleri gibi, elektronik ortamda da (e-Genel Kurul) iştirak edebileceklerini bildirdi. Elektronik ortamda katılım için belirli yönetmelik hükümleri çerçevesinde işlemlerin tamamlanması gerektiği vurgulandı.

Toplantıya ilişkin finansal tablolar, denetim raporları ve sürdürülebilirlik raporları, toplantı tarihinden 21 gün önce Şirket merkezinde ve www.kardemir.com adresinde pay sahiplerinin incelemesine sunulacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin