Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtım turu

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından, Turizm Odaklı Bölgesel Tanıtım Programları kapsamında, bölgenin Suudi Arabistan seyahat acentelerine tanıtılmasına yönelik bölge tanıtım turu ve iş geliştirme amaçlı görüşme etkinliği (B2B) düzenlenecek.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı iş birliğinde yerel paydaşların (Amasya Belediyesi, Tokat Belediyesi, Ayvacık Belediyesi, Vezirköprü Belediyesi, Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği) desteği ile gerçekleştirilen tanıtım turu kapsamında, 18 acente temsilcisi belirlenen program çerçevesince 14-18 Mayıs 2024 tarihleri süresince Samsun, Amasya ve Tokat doğal ve kültürel çekim noktalarını ziyaret edecek.

Suudi Arabistan’dan daha fazla turist çekilmesi amaçlanıyor
OKA’nın, Kültür ve Doğa Turizmi Ekseninde Şehirlerin Markalaşması Sonuç Odaklı Programı kapsamında, paydaşları ile iş birliği içerisinde yürüttüğü Turizm Odaklı Bölgesel Tanıtım Programları ilerleyen dönemde de devam edecek.
Tanıtım turu kapsamında, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü, saat 10.00-12.30 saatleri arasında Samsun’da bir otelde bölgedeki turizm sektörü temsilcileri (seyahat acenteleri, konaklama işletmeleri, sağlık turizmi belgeli hastaneler vb.) ile misafir acenteler arasında B2B görüşmeler gerçekleştirilmesi planlandı.
Katılmak isteyen işletmelerin OKA’nın web sitesinden kayıt oluşturmaları gerektiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Berberde karşılaştığı husumetlilerine kurşun yağdırdı: 3 yaralı

Bartın merkezdeki bir berber dükkanında karşılaştığı husumetlilerine kurşun yağdırdı. Olayda yaralan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, Bartın Şadırvan Caddesi Aşağı Sokakta yaşanan olayda berber dükkanında husumetlileri ile karşılaşan D.R.U., şahıslara kurşun yağdırdı.
Kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Büyük paniğin yaşandığı olayın akabinde çok sayıda polis ve sıhhat grubu olay yerine yönlendirildi.
Silahlı dehşet faili D.R.U, olayın akabinde silahını bırakarak, kaçarken, olay yerinde bulunan ve D.R.U’nun babası olan D.U, tabiri alınmak üzere emniyete götürüldü.
Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Rufai Şahin ve bir savcı da olay yerine gelerek inceleme yaptı.
Tarafların yaklaşık 2 yıldır darp ve gasp üzere olaylardan davalı olduğu ileri sürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin