Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ocak, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sürücünün öldüğü feci kaza güvenlik kamerasında

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kavşakta iki aracın çarpıştığı kazada aracında sıkışan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza Kdz. Ereğli ilçesinde yaşandı. Belen Sanayi Sitesi kavşağında Hüseyin Adıgüzel (73) idaresindeki 67 LK 019 plakalı otomobil, kavşaktan çıktığı sırada Serkan H. (21) idaresindeki 06 GA 9845 plakalı Citröen marka araçla çarpıştı.
Araçlar çarpışmanın etkisiyle savruldu. Kazada sürücü Hüseyin Adıgözel direksiyon başında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Hüseyin Adıgüzel kaldırıldığı Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Aynur Adıgüzel (69) ise kaldırıldığı Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.
Kazada diğer aracın sürücüsü Serkan H. ile araçtaki yaralılar Ceyda K. (21) ve Talha T. (20) ilk müdahalelerinin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
Kazadan sonra karayolu bir süre ulaşıma kapatılırken, araçların çekici ile olay yerinden çekilmesinin ardından trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Kaza anı ise bir işyerinin saniye saniye güvenlik kamerasına yanısıdı.

blank
Mustafa Akgün tarafından
10 Nisan, 2025 13:44 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

260 Metrekarelik Sahra Hastanesi Kuruldu

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, olası afetlere karşı hazırlıklarını sürdürüyor. UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) ekiplerinin özverili çalışmalarıyla afet anlarında hızlı müdahale sağlayacak kapasitede bir sahra hastanesi kuruldu. 54 metrekarelik şişme çadır dahil olmak üzere toplam 6 üniteden oluşan ve 260 metrekare kapalı alana sahip sahra hastanesi, aynı anda 70 hastaya sağlık hizmeti verebilecek donanıma sahip.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara yaptığı açıklamada, “Geçmişte Van, Elazığ, İzmir ve Kahramanmaraş depremleri başta olmak üzere, afet ve acil durumlarda büyük özveriyle çalışan UMKE personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Dr. Kara, Karabük’te afetlere karşı hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, “140 personelimiz, sahra hastanesi çadırlarımız, 3 UMKE aracı, 1 UMKE lojistik aracı, 1 UMKE Acil Müdahale Ünitesi Aracı ve güçlü ekipmanlarımızla 7/24 göreve hazırız” ifadelerini kullandı. Kara; bu çalışmalar kapsamında Sağlık Bakanlığı’na, Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’a, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Dr. Ali Keskinkılıç’a ve tüm destekçilere teşekkürlerini iletti.

Karabük İl Sağlık Müdürü Kara, Karabük'ün her türlü  kötü senaryoya hazırlıklı olduğunu belirterek,  "Bu hazırlıklarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. UMKE ekiplerimizin başarılı çalışmaları sayesinde afetlere karşı etkin ve hızlı bir müdahale gücüne sahibiz. Karabük İl Sağlık Müdürlüğü olarak güçlü bir müdahale anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.