blank
Mustafa Akgün tarafından
23 Ekim, 2025 12:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Süreyya Yavuz Minik Yüreklerle Bir Araya Geldi

Vali  Mustafa Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz, Güleç Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek burada kalan minik yüreklerimizle bir araya geldi.

Ziyareti sırasında  Süreyya Yavuz,  minik yüreklerle samimi bir ortamda sohbet etti. Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul hayatları, dersleri ve geleceğe dair hedefleri hakkında çocuklarla sohbet eden Süreyya Yavuz  minik yüreklerin mutluluk ve heyecanlarını paylaştı.

Ziyaretin sonunda, Süreyya Yavuz, “Devletimizin şefkat eliyle koruma altına alınan her bir çocuğumuz bizim için çok kıymetli. Minik yüreklerimizin sevgi dolu bir ortamda yetişmeleri, eğitimlerinde başarılı olmaları ve geleceğe umutla bakmaları hepimizin ortak hedefidir. Bugün burada, gözlerindeki ışıltıdan geleceğe dair umutlarımızı bir kez daha gördük.” şeklinde konuştu. Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve eşi ile Güleç Sevgi Evleri Müdürü Fatma Serdar da eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da “baharın müjdecisi” kardelenler yüzünü erken gösterdi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde "baharın müjdecisi" kardelenler, hava değişimleri nedeniyle bu yıl 3 hafta erken çiçek açtı. Koruma altındaki bu türü koparanlara 2026 yılı itibarıyla uygulanacak idari para cezası ise 699 bin 245 lira olarak belirlendi.
İlçede son dönemde yaşanan ani hava değişimleri doğayı da etkiledi. Genellikle şubat ayı sonu ile mart başında toprak yüzeyine çıkan kardelenler, bu yıl takvimden yaklaşık 3 hafta önce uyanarak bölgeye renk kattı.
Kardelen soğanlarını söken veya çiçeklerini koparanlara uygulanan idari para cezalarında da ciddi artışa gidildi. Son 5 yıl içerisinde 7 kat artırılan ceza miktarı, 2026 yılı itibarıyla 699 bin 245 lira olarak belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin