Reklam
Reklam

Su kanalda mahsur kalan yavru kedinin yardımına polis yetişti

su kanalda mahsur kalan yavru kedinin yardimina polis yetisti WtGjVbzc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da düştüğü su kanalında mahsur kalan yavru kedinin yardımına polis yetişti.

Edinilen bilgiye nazaran, Bartın’ın Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde ilçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki su kanalına yavru kedi düştü. Kedi sesini üzerine etrafta araştırma yapan takımlar, sesin geldiği noktaya gitti. Burada kedi yavrusunu gören takımlar, kanalına düştüğünü gören polis takımları kediyi kanaldan çıkardı.

Çıkış yolunu bulamayan ve kanalda mahsur kalan kediye için polis takımları seferber oldu. Çıkış yolu bulamadığı için bağırdığını fark etmeleri sarkıtılan iple kanala giren takımlar, yavru kediyi alarak dışarıya çıkardı.

Ekiplerin kurtarıldığı yavru kedi, kurtarma çalışmalarını meraklı gözlerle izleyen annesinin yanına bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük Belediyesi Yaz Kurslarına Kayıtlar Başladı

Untitled 1 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Haziran, 2026 15:44 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi ve yetişkinlerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanması amacıyla düzenlediği yaz kursları için kayıt sürecini başlattı.

6 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kurslar kapsamında çocuklar ve yetişkinler için çeşitli eğitim ve etkinlikler düzenlenecek. Programda özellikle 8-13 yaş arası çocuklara yönelik yüzme kursları dikkat çekiyor. Çarşamba ve cuma günleri yapılacak eğitimlerde çocuklar hem spor yapma hem de yaz tatilini daha verimli değerlendirme fırsatı bulacak.

Karabük Belediyesi Kadın ve Aile Merkezlerinde (KAMER) de yaz dönemi boyunca Kur’an kursları açılacak. Şirinevler, 5000 Evler Cumhuriyet, Belen TOKİ, Karabük ve Kurtuluş mahallelerindeki merkezlerde gerçekleştirilecek kurslarla çocukların manevi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Yetişkinlere yönelik sağlıklı yaşam egzersizleri ise Şirinevler, Ergenekon ve Cumhuriyet mahallelerindeki KAMER merkezlerinde uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaz kurslarıyla her yaştan vatandaşa ulaşmayı amaçladıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın yaz dönemini en verimli şekilde geçirmesi, aynı zamanda yetişkin hemşehrilerimizin de sağlıklı ve zinde bir yaşama adım atması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Mahallelerimizde hizmet veren KAMER merkezlerimizi adeta birer eğitim ve yaşam yuvasına dönüştürüyoruz. Sınırlı kontenjanlarla düzenlediğimiz kurslarımıza tüm çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Yaz kurslarına ilişkin başvuru ve detaylı bilgilere Karabük Belediyesinin internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden ulaşılabileceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin