Strese girip psikolojisi bozulan porsuk, tedavi edildi - Karabük Haber Postası
strese girip psikolojisi bozulan porsuk tedavi edildi 9PdhcCsc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Strese girip psikolojisi bozulan porsuk, tedavi edildi

Bolu’da vatandaşlar tarafından bulunan ve gerilime girerek ruhsal sıkıntılar yaşadığı tespit edilen porsuk, tedavisinin akabinde tabiata salındı.

Bolu’da vatandaşlar tarafından İzzet Baysal Sanayi Sitesi’nde dükkan içerisinde porsuk bulundu. Porsuğu gören vatandaşlar birinci başta köpek olduğunu zannetti. Sonrasında tırnaklarının uzun olduğunu fark eden vatandaşlar tarafından durum Tabiat Müdafaa ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine bildirildi. Gruplar tarafından porsuk müdafaa altına alındı. Porsuğun insan kaynaklı gerilim yaptığı tespit edildi. DKMP grupları tarafından sessiz ve karanlık bir alanda porsuğun tedavisi yapıldı. Nizamlı beslenme ile sıhhatine kavuşturulan porsuk, doğal ömür alanına salındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin