Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Mayıs, 2014 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Stajyer Öğrenciler Başkan Aksoy’u Ziyaret Etti

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Safranbolu Belediyesinde staj yapan öğrenciler son hafta Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret ettiler. Makam odasında gerçekleşen ziyarette Aksoy öğrencilere ” Çok çalışın, her işin başında azimli olmak geliyor” dedi. 19 stajyer öğrenciye teşekkür belgelerini veren Başkan Aksoy, sohbetin başında öğrencilerden ileride ne olmak, neler yapmak istediklerini sordu. Daha sonra kendi hayatından kesitler anlattı. Başarının asıl sırrının çok çalışmak olduğunu söyleyen ve okumanın öneminden bahseden Başkan Aksoy,” Burada oldukça başarılı bir performans gösterdiniz. Ayrıldığınızda da sizleri takip etmeye devam edeceğiz. Sizlerde artık bu ailenin birer üyesisiniz. Bu nedenle sizlere güveniyor, ileride çok iyi yerlere geleceğinizi ve Safranbolu’ya ve ülkemize faydalı birer birey olacağınızı düşünüyorum. Bu yıl gösterdiğiniz başarılı performanslardan ötürü hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Öğrenciler de staj boyunca kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Başkan Aksoy ve Birim Müdürlerine teşekkür ettiler. Ziyaretin sonunda Başkan Aksoy Stajyer öğrencilere teşekkür belgeleri ile çeşitli hediyeler takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin