Reklam
Reklam

Stadyumunda Kar Temizleme Çalışmalarına Başlandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ocak, 2022 11:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personelleri, 23 Ocak 2022 Pazar günü oynanacak olan TFF 3. Lig Kardemir Karabükspor, Çankaya Futbol Kulübü karşılaşması öncesinde sahanın açılması için yoğun çalışma başlattı.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, karla kaplı stadyumu kar küreme araçları ve küreklerle temizleme çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü, Coşkun Güven; “Karla kapalı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunu pazar günü oynanacak Kardemir Karabükspor, Çankaya Futbol Kulübü maçına hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. Tüm personelimiz ile birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmalara başladık. İnşallah Pazar gününe kadar sahayı temizleyip, müsabakanın oynanmasını sağlayacağız.” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin