Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2024 10:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

SOSYALFEST iş birlikleri devam ediyor

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı ile 2-3 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak Sosyal Bilimler Festivaline (SOSYALFEST) ilişkin kurumsal paydaş görüşmesi yaptı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Kırışık, "Türkiye Yüzyılı için harekete geç, SOSYALFEST ile gelişime öncülük et" sloganıyla KBÜ'de Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde kurumsal paydaş görüşmelerine Ankara’da devam etti. Yapılan kurumsal paydaş görüşmelerinde iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. SOSYALFEST ve üniversiteler arası akademisyen ve öğrenci değişimi, festivaller ve bilimsel toplantılara dair iş birliği konularında anlaşmaya varıldı. KBÜ Rektörü Kırışık, Rektör Bostancı’ya SOSYALFEST çerçevesinde yürütülen çalışmalar, etkinlikler ve programlar hakkında bilgi verirken toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade etti. Rektör Bostancı, ziyareti için Kırışık’a teşekkür ederek, SOSYALFETS'te iş birliğinde bulunmaktan duyacağı mutluluğu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunlu minik ressam dünya birincisi oldu

Samsun’un İlkadım İlkokulu 3. öğrencisi Saliha Zeren Üsen, "36. Memleketler arası Çocuk Fotoğrafları Yarışması"nda dünya birincisi oldu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve ve bir sanat merkezi iş birliğiyle düzenlenen yarışa 27 ülkeden 4 bin 100 eser katıldı. Müsabakada Saliha Zeren Üsen’in hayal gücü ve sanat sevgisiyle hazırladığı eser, heyet üyeleri tarafından büyük beğeni topladı. Üsen, müsabakada birincilik mükafatına layık görüldü.
Okul Müdürü Aydın Peker, Millî Eğitim Bakanlığı’nın yürürlüğe koyduğu Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında okullarında oluşturulan açık hava sınıfı ve ömür marifetleri atölyesinin, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak için kıymetli bir fırsat sunduğunu belirtti. Peker, "Öğrencilerimizin gerek akademik gerek ömür marifetlerini geliştirmelerine dayanak oluyoruz" dedi.
Peker, bu büyük başarıda emeği geçen başta sınıf öğretmeni olmak üzere, Üsen’in ailesine teşekkür ederek, "Öğrencimiz Saliha Zeren Üsen’i yürekten kutluyoruz" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.