Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Heyeti Üyesi Soner Soykan, stadyum ile ilgili yaptığı açıklamada, “Samsunspor olarak biz stadyum konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz. Maalesef fiziki olarak yetersiz kalan stadyumda yaşanan problemler taraftarımızı mağdur ediyor. İmkanlar doğrultusunda kısa vakitte taraftarlarımıza daha kaliteli bir hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.
Fenerbahçe maçı sonrası Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun fiziki yetersizliğinden ötürü çeşitli mağduriyetler yaşanmıştı. Samsunspor Genel Müdürü ve İcra Heyeti Üyesi Soner Soykan, stadyum hakkında yaptığı açıklamada, “Fiziki olarak yetersiz kalan 19 Mayıs Stadyumu’nda sorumlu olduğumuz alanlarda özverili işçimiz ile en âlâ hizmeti vermeye çalışıyoruz. Samsunspor olarak biz stadyum konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz. Maalesef fiziki olarak yetersiz kalan stadyumda yaşanan meseleler taraftarımızı mağdur ediyor. Bu yetersizliklerin çözülmesi için Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü’ne gerekli müracaatlar yapılıyor. Doğu üst tribünde yaşanan ses sistemini, kimi yerlerde eksik kalan kantin sorununu ve giriş-çıkış yönlendirme meselelerini Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü’ne ileterek çözmeye çalışıyoruz. Ayrıyeten kombine satılan maraton ve kale arkalarımızda taraftarlarımızın isimleri koltuklara yazılmaya devam ediyor. Birinci iç saha maçımızda tamamlanmış olacak. Yeniden stadyumda yer alan ’Store 55’ alanımızı genişleterek daha yeterli bir hale getirmek için ön çalışmalara başladık. İmkanlar doğrultusunda kısa vakitte taraftarlarımıza daha kaliteli bir hizmet vermeyi planlıyoruz” tabirlerini kullandı.


Soner Soykan: “Stadyumda yaşanan meseleler taraftarımızı mağdur ediyor”
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı
Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.
Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.
Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

