Reklam
Reklam
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Temmuz, 2025 16:46 tarihinde yayınlandı
0

Soğuksuspor’dan Akademi Ligi Hamlesi

Karabük futbolunun köklü kulüplerinden Soğuksuspor, önemli bir adım atarak altyapı çalışmalarını üst düzeye taşıdı.

Kulüp yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Akademi Ligi‘ne resmen katıldıklarını duyurdu.

Yapılan açıklamada, bu katılımın yalnızca Soğuksuspor için değil, Karabük futbolunun geleceği açısından da tarihi bir gelişme olduğu vurgulandı.

U16 ve U17 Takımları Akademi Ligi’nde Mücadele Edecek

Soğuksuspor, 2025–2026 sezonunda U16 ve U17 yaş gruplarında Akademi Ligi’nde yer alacak. Bu kapsamda kulüp, altyapı sistemini modern futbolun gereklerine göre yeniden yapılandırarak, eğitimli ve deneyimli antrenör kadrosuyla genç sporculara hem sportif hem de kişisel gelişim anlamında örnek bir model sunmayı hedefliyor.

Kulüp yönetimi tarafından yapılan kamuoyu açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Amacımız; Karabük’te yetişen genç sporcularımıza daha profesyonel bir ortamda gelişme fırsatı sunmak ve şehrimizi Türk futbolunun geleceğinde daha güçlü şekilde temsil etmektir.”

Seçmeler Yakında Açıklanacak

Akademi Ligi’ne katılım kapsamında U16 ve U17 takımları için düzenlenecek seçme takviminin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi. Kulüp, yetenekli gençleri bu büyük heyecana ortak olmaya davet etti.

Tüm Karabük’e Ortak Çağrı

Soğuksuspor yönetimi, açıklamasının sonunda Karabük kamuoyuna da çağrıda bulunarak; yerel spor kulüplerini, antrenörleri, spor insanlarını, yerel yöneticileri, eğitim camiasını ve basın mensuplarını bu önemli yolculukta destek vermeye davet etti:

“Bu sadece bir lig katılımı değil, Karabük’ün geleceğine yapılan bir yatırımdır. El ele vererek şehrimizi birlikte daha yükseğe taşıyabiliriz.”

Soğuksuspor’un bu adımı, hem bölgedeki futbol potansiyelinin daha doğru değerlendirilmesine hem de Karabük’ün futbol altyapısında kalıcı ve profesyonel bir sistemin oluşmasına öncülük etmesi bakımından büyük önem taşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobil yayla yolunda yanarak hurdaya dondu 5auDOMvs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil yayla yolunda yanarak hurdaya döndü

Giresun’un Eynesil ilçesinde seyir halindeyken alev alan bir otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, Kemaliye Köyü Armutlu Alanı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eynesil’den Sisdağı Yaylası istikametine gitmekte olan M.U. idaresindeki 52 AEC 072 plakalı özel otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aracından yükselen dumanları fark eden sürücü, otomobili yol kenarına çekerek kendisini dışarı attı.

İhbar üzerine olay yerine Eynesil Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak yangın sonucu araç tamamen yanarak hurdaya döndü.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin