karabuk
İmsak 06:06
Güneş 07:31
Öğle 13:08
İkindi 16:06
Akşam 18:36
Yatsı 19:56
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2026 13:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Soba faciasında ölen yaşlı adam son yolculuğuna uğurlandı

 Karabük'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından ölen 62 yaşındaki Zekeriya Efe, memleketi Bartın'da dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Karabük'ün Atatürk Mahallesi Süvari Sokak’taki evinde hareketsiz halde bulunan Zekeriya (62) ile eşi Zeynep Efe, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Zekeriya Efe'nin cenazesi, Bartın'ın Ulus ilçesi Ağa Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. Ulus S.S. Ulus Nakliyeciler Kooperatifi Eski Başkanı Zekeriya Efe, Ağaköyü Merkez Mahallesi Camii'nde kılınan öğle namazının ardından dualarla köy mezarlığına defnedildi.

Karbonmomoksit zehirlenmesi şüphesi ile tedavi altına alınan Zekeriya Efe'nin eşi Zeynep Efe'nin ise kaldırıldığı Karabük Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Asuman Doğan tarafından
20 Şubat, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşların hizmetine açıldı.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde hayata geçirilen proje, modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesiste 10 bin metrekare yeşil alan, 1.500 metrekare çocuk oyun ve spor alanı, yürüyüş yolları ile dinlenme bölümleri yer alıyor.

Proje kapsamında ayrıca 470 metrekare kapalı alan ve 150 metrekare açık terastan oluşan toplam 620 metrekarelik sosyal tesis binası inşa edildi. 250 kişi kapasiteli restoran ve çok amaçlı salon olarak tasarlanan yapı, vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği modern bir buluşma noktası olarak planlandı.

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, sosyal yaşam alanlarına yönelik yatırımların süreceğini belirterek, “Hemşehrilerimizin sosyal hayatına değer katacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. 5000 Evler Sosyal Tesisimiz, ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışıyla şehrimizin önemli buluşma noktalarından biri olacak. Ramazan ayının manevi atmosferini de bu güzel mekânda hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye bünyesinde hizmet veren Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri’nde olduğu gibi 5000 Evler Sosyal Tesisleri’nde de ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışının sürdürüleceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.