Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
0

Sinop’ta orman yangını

Sinop’ta çıkan orman yangınında yaklaşık 2 dönümlük arazi zarar gördü.

Yangın, Osmaniye bölgesi Eski Değirmen mevkiinde saat 16.45’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.U. isimli vatandaşın bahçesine döktüğü soba külünden rüzgarın da etkisiyle çıkan yangın ağaçlara sıçradı. Yangın, olay yerine sevk edilen Sinop Belediyesi itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince söndürüldü. Çıkan yangında yaklaşık 2 dönümlük alan zarar görürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

N.U., gündüz saat 11.00 civarında sobanın külünü döktüğünü belirterek, “Saat 11.00’de kalktım sobanın külünü döktüm. Tutuştu ve yanmaya başladı. Ağaçlara gideceğini bilemedim. O arada oğlum geldi. Yangın da karşıya kadar gitti. Evde çocuklar var. Ev yanar diye ağlıyordum, dua ediyordum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin