Sınıflarda Kitap Okuma köşesi oluşturuldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2017 09:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Sınıflarda Kitap Okuma köşesi oluşturuldu

ZONGULDAK ‘ın Alaplı İlçesi Atatürk İlkokulunda atık malzemelerden yapılan okuma köşesinde öğrenciler her gün bir ders saatinde kitap okuyor. Alaplı Atatürk İlkokulu öğretmenleri tarafından 1’inci sınıf öğrencileri için sınıfların bir köşesine atık palet ve ağaç parçaları boyanarak kütüphane ve oturma alanları oluşturdu. Öğrenciler sınıflarda oluşturulan alanlarda her gün bir ders saatini kitap okuyarak geçiriyor. Alaplı Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Aysel Nergis, öğrencilerini kitap okumaya teşvik etmek amacıyla sınıfında Kitap Okuma Köşesi kurdu. Alaplı Atatürk İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Aysel Nergis öğrencilerine kitapları tanıtmak, sevdirmek, kitap okumaya teşvik etmek amaçlı dersliğinde güzel bir değişiklik yaptı. Atatürk İlk Okulunda ve diğer velilerinin de katkılarıyla sınıfta renkli bir Kitap Okuma Köşesi kuruldu. “Okuyoruz” projesi kapsamında oluşturulan köşe kitaplık, rengarenk koltuklar ve kitaplık Köşesi hem velilerin hem de öğrencilerin büyük beğenisini kazandı. Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, “Atatürk İlkokulumuzda öğretmenlerimizin atık malzemeleri değerlendirerek böyle bir köşe oluşturulması öğrencilerimizin ev hayatını yaşaması ve sosyal yönden gelişmesi acısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimizi bu uygulamalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vqvqvqvq
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir yanda ziyaret diğer yanda bilgilendirme

Karabük’te faaliyetlerini sürdüren Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi, hem işyeri ziyaretlerini hem de toplu sözleşme süreçlerine ilişkin bilgilendirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Sendika yönetimi, bir yandan yetkili oldukları işyerlerinde devam eden toplu iş sözleşmesi süreçleri hakkında çalışanlara bilgi verirken, diğer yandan da KARDEMİR bünyesinde görev yapan emekçileri çalıştıkları alanlarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir yandan KARDEMİR’de çalışan emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinlerken, diğer yandan Karabük’te yetkili olduğumuz haddehaneleri ziyaret ederek devam eden toplu sözleşme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin