Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Şubat, 2021 09:11 tarihinde yayınlandı
0

Sinema salonlarının faaliyetlerine verilen ara uzatıldı

Karabük Valiliği, sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verildiğini duyurdu.
Valilikten yapılan açıklamada, “İl Hıfzısıhha Kurulunun 31.12.2020 tarihi ve 133 nolu kararı uyarınca sinema salonlarının faaliyetleri 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Gelinen bu aşamada gerek sektörün talepleri gerekse Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığının yaptığı görüşmeler sonucunda salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamının sağlanması ve desteklenmesi amacıyla sinema salonlarının faaliyetlerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verilmesine karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin