Sıcaktan bunalan çocuklar doğal mineralli olukta serinledi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Sıcaktan bunalan çocuklar doğal mineralli olukta serinledi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde sıcaklardan bunalan çocuklar, çeşmeden akan doğal mineralli suyun bulunduğu oluğa girerek doyasıya eğlendi.
Türkiye’de tesirini gösteren sıcak hava dalgası Bolu’da da tesirini gösteriyor. Sıcak havalardan bunalan vatandaşlar serinlemenin yollarını yaylalarda ve yüksek rakımlı bölgelerde arıyor. Sıcaklardan bunalan Kılıç ailesinin Yusuf ve Fatma isimli çocukları da serinlemek için oluğa girdi. Mudurnu ilçesine bağlı Hacıhalimler köyü yaylasına bulunan ve doğal mineralli su olan oluğa giren çocuklar doyasıya eğlendi. İlçe halkı tarafından “Acı Su” olarak bilinen çeşmede Yusuf ve Fatma kardeşler unutulmaz bir gün geçirerek sıcak havada serinledi.
“Havuza girerek serinleme fırsatı bulduk”
Suya giren Yusuf Kılıç, “Bugün köylerin yaylalarında güreşlere katıldım. Hava çok sıcaktı dönüşte burada acı suyun yanında bulunan havuza girerek serinleme fırsatı bulduk. Havalar birkaç gün daha sıcak olacakmış bölgemizde öbür bir yerde girebileceğimiz yüzebileceğimiz yer yok. Serinlemek için Hacıhalimler köyü yaylasındaki o havuza girerek serinledik su çok güzel” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta 23 nisan coskusu Q21JEeZn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta 23 Nisan coşkusu

Zonguldak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla valilik önünde çelenk koyma töreni düzenlendi.

Program, İl Milli Eğitim Müdürü Uygar Keskin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene; Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi ve Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan katıldı.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrencilerin de yer aldığı törende, katılımcılar 23 Nisan’ın coşkusunu birlikte yaşadı. Program, törenin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin