Karabük Postası tarafından
09 Temmuz, 2014 15:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

SGK’da Görev Değişimi

Sosyal Güvenlik Kurumu İl eski Müdürü Mehmet Öztekin yeniden İl Müdürlüğü görevine döndü. Bilindiği gibi 4 Yıldır Karabük’te SGK İl Müdürlüğü yapan Mehmet Öztekin, 2013 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğünden gelen Müfettişlerin İl Müdürlüğünde yaptığı incelemeler sonrasında 2013 yılının Haziran ayında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Müşavirlik görevine atanmış, aradan geçen süre zarfında da Öztekin’in yerine  Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Nuri Akçay atanmıştı. Öztekin de bunun üzerine göreve iade davası açmıştı. Edinilen bilgilere göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl eski Müdürü Mehmet Öztekin’in göreve iade davasını kazandığı ve Müdürlük görevine döndüğü bildirildi. Ayrıca, Mehmet Öztekin’in dün itibariyle göreve başladığı bilgisi verilirken, Öztekin’in yeniden Müdürlüğe dönmesinin kurumda memnuniyetle karşılandığı öğrenildi. Mehmet Öztekin’in yerine gelen Manisa Sosyal Güvelik Kurumu İl Müdür Yardımcısı Nuri Akçay’ın ise yeniden eski görevine döndüğü ifade edildi.      
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. adalet

    adaletin bu mu dünya sözü bu olayın özeti. sonuçta bağımsız mahkeme kararı, saygı duymak lazım. kurum personeli memnunmuş, öyle bir şeyde safsata

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. adalet

    adaletin bu mu dünya sözü bu olayın özeti. sonuçta bağımsız mahkeme kararı, saygı duymak lazım. kurum personeli memnunmuş, öyle bir şeyde safsata

Yeni yorumlara kapalı.