SGK Zonguldak İl Müdürlüğü'nde Video Konferans Semineri Gerçekleştirildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Ekim, 2014 08:29 tarihinde yayınlandı
0
0

SGK Zonguldak İl Müdürlüğü’nde Video Konferans Semineri Gerçekleştirildi

ZONGULDAK SGK Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı tarafından 81 il müdürlüğüyle aynı anda Belediye Başkanlarının Sosyal Güvenlik Hak ve Yükümlülükleri konulu Video Konferans Semineri düzenlendi. Zonguldak’ta bulunan Belediyelerin temsilcilerinin katıldığı seminere, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin uzun ve Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı da katıldı. Seminer bitiminde İl Müdürü Çiğdem Acar, belediye başkanlarına 6552 Sayılı Kanunla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Belediye Başkaları da böyle geniş kapsamlı bir seminer düzenledikleri için Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı’na ve SGK Zonguldak İL Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ilettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
il genel meclis baskani kirman oldu tkQx7gZi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Genel Meclis Başkanı Kirman oldu

Karabük İl Genel Meclisi’nde yapılan seçimde kullanılan 16 oyun tamamını alan Ahmet Okan Kirman, başkanlığa seçilerek görevi Ahmet Sözen’den devraldı.

İl Genel Meclisi’nin nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında yapılan 3 yıl süreli başkanlık seçiminde AK Parti grubu tarafından tek aday olarak Ahmet Okan Kirman gösterildi.

Yapılan oylamada AK Parti, CHP ve MHP’den oluşan 16 encümen üyesinin tamamının oyunu alan Kirman, Karabük İl Genel Meclis Başkanı seçildi. Kirman, kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin