Reklam
Reklam

Seyir halindeyken alevlere teslim olan tır kullanılmaz hale geldi

seyir halindeyken alevlere teslim olan tir kullanilmaz hale geldi XFj9Z3w8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’un Alaca ilçesinde seyir halindeki tırda çıkan yangın, itfaiye takımları tarafından söndürüldü.

Olay, Alaca ilçesi Fakılar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’dan Osmaniye’ye yem hammaddesi taşıyan Ali İstek Ç. yönetimindeki 80 LF 440 plakalı Scania marka tırın kabin kısmında şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden şoför, aracı emniyet şeridinde durdurarak dışarı çıktı ve durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, sıhhat ve Alaca Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi. Yangın, olay yerine gelen grupların çalışmasıyla söndürüldü. Yangında tırın kabin kısmı kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

orduda 3 aracin karistigi kazada 6 kisi yaralandi mID4WIbs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin