Reklam
Reklam

Sesli, 2 bin 500 kişiye balık ekmek ikram etti

sesli 2 bin 500 kisiye balik ekmek ikram etti KNlPLysR jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mart, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
0

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli partisinin seçim bürosu önünde 2 bin 500 kişiye balık ekmek dağıttı. Burada konuşan Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, göreve geldiklerinde Kdz. Ereğli’de balık yasağını kaldıracaklarını ve isteyen her kesin balık yiyebileceğini söyledi.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli partisinin seçim bürosu önünde 2 bin 500 kişiye balık ekmek dağıtınca kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Gençler ve kadınların ağırlıkta ilgi gösterdiği etkinlikte Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, diğer belediye meclis üyeleri vatandaşlarla birlikte Karadeniz havaları eşliğinde horon tepti, Kaptaş oyun havaları ile de oynayıp eğlendi.

Çocuklara balon hediye eden Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi, desteklerini istedi. Göreve geldiklerinde Kdz. Ereğli’de ki balık yasağını kaldıracaklarını vurgulayan Sesli konuşmasında şunları söyledi:

“Karadeniz’in kıyısındayız. Balık memleketinde balık kokar, yosun kokar. Bu güzel havada bizde halkımıza balık ekmek ikram ediyoruz. Bundan sonra Kdz. Ereğli’de deniz kenarında balık ekmek satışları da olacak. Hem Kdz. Ereğlili hemşerilerimiz hem de dışarıdan gelenler deniz kenarında istedikleri gibi balık yiyebilecekler. Modern son derece hijyenik balık ekmek stantlarımız olacak. Bakın görüyorsunuz; insanlarımız çok memnun ve mutlular. Kdz. Ereğli’nin olmazsa olmazı balıktır. Bu gün bizi seven insanlar burada toplandılar. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. 31 Mart günü destek Kdz. Ereğli’den hizmet bizden.”

Saat 14.30’da başlayan etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin