Serinlemek İçin Yangın Söndürme Göletine Giren Genç Hayatını Kaybetti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Haziran, 2023 21:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Serinlemek İçin Yangın Söndürme Göletine Giren Genç Hayatını Kaybetti

Karabük’te serinlemek için yangın söndürme göletine giren 19 yaşındaki genç boğuldu.

Sefa Can Doğan (19) kardeşi ve 2 arkadaşı ile birlikte piknik yapmak için merkeze bağlı Üçbaş köyü Avdanaltı mevkisinde bulunan yangın söndürme göletine geldi. Bir süre sonra serinlemek için suya giren Doğan, çırpınmaya başladı. Durumu fark eden kardeşi, ağabeyini kurtarmak için müdahalede bulundu ancak başarılı olamadı. Cep telefonunun çektiği bir bölgeden 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak yardım istenirken, olay yerine Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri botla girdiği suda Doğan’ın yerini tespit etti. Zonguldak’tan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) dalgıç ekibi, Doğan’ın cansız bedenini sudan çıkardı. Arama çalışmalarını izleyen Doğan’ın kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Sefa Can Doğan’ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.İHA)

AW911634 03

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin