"Şerefsizsin Rasmus Paludan....!" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ocak, 2023 15:31 tarihinde yayınlandı
0
0

“Şerefsizsin Rasmus Paludan….!”

İsveç’te aşırı sağcı Paludan’ın Stockholm’deki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakmasına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili çok sert tepki göstererek, “Kitabıma Hakaret Eden Şerefsiz İnsan Olsa…!” dedi.

Aşırı Sağcı Rasmus Paludan’ın İsveç’in başkenti Stockholm’de Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, konuya dair yaptığı paylaşımda; Paludan’a şerefsiz diyerek, ” Şunu iyi bilin ey gafiller ve kafirler; o kitabın ve insanların son anayasasının hükmü kıyamete kadar devam edecek. Ve siz ona yaptıklarınızın cezasını huzuru mahşerde fazlasıyla ödeyeceksiniz” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili,  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Utanmaz, arlanmaz, ülkenin gerçek sahibi Sami’lere uyguladığı asimilasyon politikalarıyla bir ırkı yok eden sözde demokrat İsveç!

Bir taraftan Nobel barış Ödülü dağıtan, diğer taraftan ise dünyanın tüm terör örgütlerine kucak açan ve onlara silah pazarlayan çakma demokrat Viking…!

Dindaşı zalimin zulmü karşısında ecdadımın kollarına sığınan ve adı “demirbaş”a çıkan, atanız, babanız Kral XII. Karl’ı bilir misiniz? Gidin tarihinizi okuyun ve Müslümanların nasıl insanlar olduğunu dedenizden öğrenin…!

Bir taraftan korkuyor, diğer taraftan sarkıyorsunuz..! Hem; dindaşınızın zulmü karşısında, NATO’nun kurucu unsurlarından biri olan İslam’ın çağdaş yüzü Türkiye’nin onayı ile NATO üyesi olmaya çalışıyor sunuz, hem de diğer taraftan kaşımaya ve kaşınmaya devam ediyor sunuz…!

Sizin, dünyanın son kitabının sayfalarını yakmanız neyi değiştirecek ki? Sizde biliyorsunuz ki; dünyayı adalete ve huzura kavuşturacak anayasa o ve sizi rahatsız eden de zaten bu…!

Basılı sayfalarını yakmanız neyi değiştirecek? Şunu iyi bilin ey gafiller ve kafirler; o kitabın ve insanların son anayasasının hükmü kıyamete kadar devam edecek. Ve siz ona yaptıklarınızın cezasını huzuru mahşerde fazlasıyla ödeyeceksiniz….Şerefsizsin Rasmus Paludan….!” (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin