blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Semt pazarındaki yer anlaşmazlığı kavgasında yaralanan 8 kişiden 1’i öldü

Çorum’da semt pazarında yer uyuşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı hengamede yaralanan 8 bireyden 1’i yaralandı.
Olay, sabah saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan semt pazarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, semt pazarında köftecilik ile gözlemecilik yapan iki esnaf ortasında, ortalarında daha evvel bulunan yer uyuşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Kısa müddette büyüyen hengame sırasında bir kişi yanında bulunan tüfekle ateş açmaya başladı. Olayda Kemal Topçu, A.A., E.İ., R.C.T., A.İ., S.D., B.B. ve M.A.İ. silahla vurularak yaralandı.
Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat ve polis grubu sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımlarınca birinci müdahaleleri yapılan yaralılar, etraftaki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Kemal Topçu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili D.A. ve M.A.A. gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
30 Ocak, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da toplu taşımada öncelik hijyen

Safranbolu Belediyesi, hemşerilerinin sağlığı ve konforunu önceleyen hizmet anlayışı doğrultusunda toplu taşıma araçlarında temizlik ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Safranbolu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı Ulaşım Şefliği tarafından yapılan açıklamaya göre, ekipler tarafından belediyeye ait toplu taşıma araçlarının rutin iç ve dış temizliklerinin düzenli olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Çalışmalar kapsamında araçların zeminleri, koltukları, tutunma alanları ve sık temas edilen yüzeyleri özel temizlik ve dezenfeksiyon ürünleriyle temizleniyor.

Safranbolu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım hizmetinden faydalanabilmesi için hijyen standartlarının titizlikle uygulandığını belirterek, temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydetti. Safranbolu Belediyesi, kent genelinde sürdürülen bu uygulamalarla toplu taşımada hijyen seviyesini üst düzeyde tutmaya ve vatandaş memnuniyetini artırmaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin